DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Aladağ İnşaat’tan Lefkoşa’ya Yeni Proje, Tirfon Villaları

Aladağ İnşaat’tan Lefkoşa’ya Yeni Proje, Tirfon Villaları
18.09.2023 04:55
8
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Aladağ İnşaat, yeni bir villa projesine başlıyor. Lefkoşa’daki ilk projesi başkentin kalbinde yükselen bir kıymet olan Aladağ Tower’da iyi bir başarı yakalayan firmanın Lefkoşa’daki ilk villa projesi Tirfon Villaları olacak.

tirfon villaları

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Aladağ İnşaat, çoğu zaman villa projelerinde bölge seçimini Çatalköy, Alsancak ve Lapta’dan yana kullanıyordu. Tirfon Villaları projesinde seçimini bu kez başkent Lefkoşa’dan yana kullandı.

Tirfon Villaları Demirhan’da

Son dönemlerde villa projelerinde müteahhitlerin tercihi Girne ve Esentepe bölgesinden yana olurken, Aladağ İnşaat değişik bir atağa geçerek yeni villa projesini Lefkoşa Demirhan’da inşa etmeye karar verdi.

Hızla gelişen bir bölge olan Demirhan bölgesi, havaalanına oldukça yakın ve Lefkoşa’ya yalnız 10 dakika uzaklıkta olarak biliniyor. Demirhan’ın en sessiz sakin bölgesinde, görkemli dağ manzaralı bir bölgede müstakil yaşam fırsatı arayanların tercihi olacak Tirfon Villaları, tek müstakil ve iki kattan oluşuyor. Toplam 8 tane villadan oluşan projenin bilgileri yakında Kıbrıs Emlak Merkezi’nde..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Tirfon Villaları, aladağ inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.