DOLAR
32,4056
EURO
34,7989
ALTIN
2.401,65
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Ardem Construction, Avangart Kyrenia Projesi’nde Son 2 Daire

Ardem Construction, Avangart Kyrenia Projesi’nde Son 2 Daire
14.09.2023 11:49
2
A+
A-

Ardem Construction imzalı Avangart Kyrenia projesinde son 2 daire kaldı.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Ardem Contrustion’ın Girne Merkez’de konumlandırdığı konforun ve huzurun adresi Avangart Kyrenia projesinde satışlar devam ediyor.

Yoğun ilgi gören projede son 2 daire kaldı.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Ardem Construction’ın rezidans kültürünü kazandırdığı Avangart Kyrenia projesi bitti ve teslime hazır.

 

Avangart Kyrenia Hakkında

Benzeri olmayan dağ ve deniz manzaralı Avangart Kyrenia projesi 4 bloktan oluşuyor.

Girne Merkez’de görkemli bir yaşam sunan proje ortak yüzme havuzu, spor salonu, çocuk havuzu ve sauna şeklinde birçok toplumsal aktiviteyi de içinde barındırıyor.

Her bütçeye ve her beklentiye yanıt verebilecek Avangart Kyrenia Projesi’nde 1+1, 2+1, 3+1 ve dükkân alternatifleriyle konforlu ve lüks yaşam artık hayal değil.

Projede son kalan dairelerde yerinizi almak için Ardem Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Avangart Kyrenia, Ardem Construction, girne alsancak konut projesiEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.