DOLAR
32,2309
EURO
35,0754
ALTIN
2.505,27
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Armar Group’tan örnek adım, corona testi – Kıbrıs Emlak Merkezi

Armar Group’tan örnek adım, corona testi – Kıbrıs Emlak Merkezi
31.10.2023 05:55
9
A+
A-

KKTC’de 4 Mayıs’ta normalleşme süreci başladı. Firmalar bugün itibariyle kontrollü olarak açılıyor. Açılım esnasında bir örnek hareket de Armar Group’tan geldi. İşte detaylar..

Corona virüs sebebiyle kapanan işyerleri açılmaya başladı. Bu açılım değişik sektörlerde kontrollü olarak gerçekleşiyor.

Armar Group’ta açılış öncesi örnek bir davranış ile çalışacak tüm personeline Sıhhat Bakanlığı tarafınca meydana getirilen corona virüs testi yaptırdı.

Testlerin tamamı negatif çıktı.

Müşterilerinin sağlıkları ve personelin sağlığını korumak için iş başı yapmadan ilkin COVID-19 testi yapılmış oldu tüm ekibe.

Armar Group Direktörü Murat Arar kontrol neticelerini toplumsal medya hesabından duyurdu.

Arar, “Haber geldi. Bugün meydana getirilen tüm kontrol neticeleri negatif. biz hazırız” açıklamasını yapmış oldu.

Murat Arar’ın açıklaması şu şekilde: 03.05.2020 zamanı itibarı ile personellerimizi COVİD 19 süratli kontrol yaptırdık. Magusa Devlet hastahanesi Başhekimi Sn. Mustafa Kalfaoğlu’na ve Sıhhat çalışanlarına teşekkür ederiz. Biz bu testi yapma sebebimiz. 1. Halka olan sorumluluğumuz. 2. Personelimize olan sorumluluğumuz. 3. Doğal olarak ki Müşterilerimize olan sorumluluğumuz. Sonucu bekliyoruz. Biz ARMAR GROUP olarak görevimizi yaptık. BİZ HAZIRIZ”

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.