DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Baştaşlar Construction Sun Valley Country Side Projesinde 3 Değişik Konsept

Baştaşlar Construction Sun Valley Country Side Projesinde 3 Değişik Konsept
12.09.2023 18:50
6
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün köklü firmalarından Baştaşlar Construction kalitesi ile Esentepe’de yaşam gören, Sun Valley Country Side projesinde 3 değişik köy konsepti ile satışlar devam ediyor.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyesi Baştaşlar Construction, Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün başarıya ulaşmış firmalarından.

Girne’nin doğusunda Esentepe’de hayata geçirdiği Sun Valley konsepti ile başarıya ulaşmış bir satış grafiği yakalayan Baştaşlar Construction, Sun Valley konseptinin devamı durumunda hayata geçirdiği Sun Valley Country Side projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Markalı konut projelerinde Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe öne çıkan firmalardan olan Baştaşlar Construction, Sun Valley Country Side projesinde de kalitesinden taviz vermeden, aynı çizgiyle yoluna devam ediyor.

Baştaşlar Construction’ın 3 değişik köy konseptinden oluşan Country Side projesi, yatırımcılar tarafınca yoğun ilgi görüyor.

Sessizlik ve sakinliğin içinde adeta cennetten bir parça olan Esentepe’de konumlanan bu projede yer almak için geç kalmayın.

 

Sun Valley Country Side Hakkında

‘Hanging Gardes Village’, ‘Wonder Stones Village’ ve ‘Golden Circle Village’ olmak suretiyle 3 değişik köy konseptli siteden oluşuyor Country Side.

Baştaşlar’ın Country Side projesinde stüdyo, 1+1,2+1 apartman tipi ve 3+1 villa ve ikiz villa, 4+1 villa konut tiplerinden oluşuyor.
İki kattan oluşan apartman tipi konutlarda ise bahçe yada penthouse seçeneği bulunuyor.

Satışları hızla devam eden projede yer almak için Baştaşlar Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiketler: sun valley country side, baştaşlar, sun valley, baştaşlar constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.