DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Çeler Ahşap ve Dekorasyon Direktörü Ahmet Çeler Kıbrıs Emlak Merkezi’ne Konuk Oldu

Çeler Ahşap ve Dekorasyon Direktörü Ahmet Çeler Kıbrıs Emlak Merkezi’ne Konuk Oldu
27.09.2023 12:55
3
A+
A-

Döviz krizini iyi mi yönetiyor, müşteriler alışverişte nelere dikkat ediyor? Çeler Ahşap ve Dekorasyon Direktörü Ahmet Çeler söyledi. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Çeler Ahşap ve Dekorasyon Direktörü Ahmet Çeler Kıbrıs Emlak Merkezi’ne Konuk Oldu

Şimal Kıbrıs’ın markalı konut projeleri, kuvvetli inşaat şirketleri ve yatırım fırsatlarını bir araya getirdiğimiz Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, sektörün çözüm ortaklarına da yer veriyoruz. İnşaatın, bir konutun eğer olmazsa olmazlarından biri de ahşap işleri…

KKTC’de sektörün başarı göstermiş firmalarından Çeler Ahşap & Dekorasyon’dayız.

Konuğumuz firmanın direktörü Ahmet Çeler.

Hem Çeler Ahşap’ın iş akışından bahsedeceğiz, hem de son günlerin cep yakan gündemi dövizden konuşacağız…

“Hedefimiz Akdeniz’in En Büyükleri Arasına Girmek”

Çeler Ahşap ve Dekorasyon olarak neler yapıyorsunuz? Sizi tanıyarak başlamış olalım. 

Uzmanlık alanımız markamızda da olduğu benzer biçimde ahşap ve dekorasyon. Her insanın gereksinim olarak altını çizdiği yerli üretimin istikrarlı bir örneğiyiz. Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üretiyoruz. Hem halkımıza sunuyoruz, hem de ihraç ederek ülke ekonomisine daha büyük bir katkı sağlıyoruz. Hedefimiz orta vade için bu sektörde Akdeniz’in en büyükleri arasına girmek.

“İnsanların Itimatını Kazanmak Oldukça Mühim”

Peki sektörünüzde rekabet var, seçenek fazla. Niçin sizi tercih ediyor satın alan? Avantajınız ne?

Birinci niçin kalitemiz. Devamında iş teslimindeki hassasiyetimiz ve dürüstlüğümüz geliyor. Kıbrıs’ta insanların itimatını kazanmak oldukca mühim. Biz bunu başardık ve tüm çabamız arttırarak sürdürmek. Bundan dolayı çoğu zaman kişiye hususi hizmet veriyoruz. Yerinde ölçü alarak çalışıyoruz. O yüzden yaptığımız bu işte satın alan memnuniyeti ön planda. Mutlu müşterilerimizin referansıyla gelen yeni müşterileri görmek, bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Siz de yakından takip ediyorsunuz bu süreci. Genel anlamda sahadasınız. 

Evet, evet. Ben bire bir giderim. Tüm projelere yetişemesem de, detaylı ve büyük projelere giderim. Tecrübeli ustalarımız var fakat ben orada olduğumda değişik oluyor. Mal sahipleri beni görmeyi de istiyor. Kıbrıs’ta bizim bildiğimiz anlamda patronluk pek yok. Kurumsal şirket oldukca azca, bir ihtimal 10 tane bile yok. Burada kişiler mühim. O yüzden ben de ekibimle beraber sahada olmaya çalışıyorum.

“Kalıcı Bir Süreç Değil, Soğukkanlı Olmalıyız”

Gelelim son günlerin cep yakan gündemine, dövizin ateşine. Iyi mi değerlendiriyorsunuz süreci?

Aslen dönem dönem yaşadığımız bir durum. İlk değil, çok açık ki son da olmayacak. Fakat artık daha soğukkanlı olmamız gerekiyor. İnsanların endişelerinden dolayı işler yavaşlıyor. Bu kalıcı bir süreç değil, biliyoruz. Fakat ne kadar azca yarayla atlatırsak o denli iyidir diye düşünüyorum. Süreci uzatacak en mühim unsur kaygı ve insanların geri çekilmesi diye düşünüyorum.

Siz bu süreçte şirket olarak ne benzer biçimde önlemler aldınız?

Biz ne kadar verimli çalışabileceğimize odaklandık ve geçmişe dayalı satın alan itimatını de arkamıza alarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kriz var, belirsizlik var diye geri çekilmek olmaz. Bizlere güvenen müşterilerimizi hiçbir koşulda yarı yolda bırakmayız.

“Moral ve Motivasyon Oldu”

Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarına bir mesajınız var mı?

Her işte olduğu benzer biçimde, bu sektörde de dürüstlük oldukca mühim. Malzemede kullanılan ürünlerin kalitesine dikkat etsin tüketiciler. Türkiye’de halk oldukca bilinçlendi, fakat bizde buna dikkat edilmiyor. Gerek menteşe olsun, ray olsun. Marka oldukca mühim. İçerisinde kullanılan sunta, mdf benzer biçimde unsurlar oldukca mühim.

Ek olarak bizlere gelmenize oldukca sevindik. En azından sizin aracılığınızla sesimizi duyurursak ne mutlu bizlere. Bu mevzuya verdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz. Bizlere de moral ve motivasyon oldu.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Çeler Ahşap, Ahmet ÇelerEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.