DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Çelik Ev Yaptırırken Dikkat Edeceğiniz 5 Madde

Çelik Ev Yaptırırken Dikkat Edeceğiniz 5 Madde
28.09.2023 00:13
6
A+
A-

Çelik yapılar, çelik sistemler son dönemde her insanın ilgilenilmiş olduğu bir mevzu aslen. Hem süratli teslimat süresi hem de maliyetinin daha uygun olması tercih sebeplerinden.
Peki çelik ev yaptırırken nelere dikkat etmelisiniz? Detaylar haberimizde.

Çelik evin birçok pozitif yanları var. En oldukca ilgilenilen konuların başlangıcında maliyetinin düşük olması ve süratli teslim edilebilir olması var. Doğal olarak yalnız bundan ibaret değil, depreme dayanıklı olması, ısı, ses ve su yalıtımının betonarmeye oranla daha iyi olması, rutubet ve rutubet olmaması, hafifçe bir yapı olduğundan toprak kayması benzer biçimde unsurlardan etkilenmemesi benzer biçimde birçok pozitif yanları var.

Peki çelik ev yaptırırken nelere dikkat etmeli?

  • Seçilen firmanın tecrübesi: Şirket tecrübesi yapı sektöründe oldukça önemlidir. Çelik ev alırken markaya bilhassa dikkat edilmesi gerekiyor, sonrasında bir sorun yaşamamanız için alanında uzman kişilerle çalışıyor olmanız oldukca mühim.
  • Emek verme şartlarını(sözleşmeyi) detaylı inceleyin, sözlü aktarılan taahhütlerin sözleşmede olmasına ve kullanılacak malzemelerin yazmasına dikkat edin.
  • Satış sonrası, üretim ve montaj ekiplerinin ustalaşmış olmasına dikkat edin.
  • Siz sunulan hizmetler haricinde eviniz tamamlandığında herhangi bir sorun yaşandığında, çözümün süratli bir halde sağlanabilmesi mevzusu mühim.
  • Kullanılan malzemelere dikkat edin, sözleşmede yazan malzemelerin kullanılması mühim.

Uzman bir ekiple bu süreci yönetirseniz, hayalinizdeki eve kavuşur, kendi istediğinize nazaran tasarımınızı yapabilir ya da hazır projelerden faydalanabilirsiniz.

Şimal Kıbrıs’ta çelik ev yaptırmak ve uzman bir ekiple çalışmak istiyorsanız, North Steel Homes’un projelerini inceleyebilir ve detaylı informasyon için iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiketler: north steel homes, çelik evEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.