DOLAR
32,3848
EURO
34,7861
ALTIN
2.398,64
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Cyprus Construction CEO’su Ali Güler, Cyprus Construction’u ve yeni projeleri söyledi.

Cyprus Construction CEO’su Ali Güler, Cyprus Construction’u ve yeni projeleri söyledi.
04.11.2023 12:51
3
A+
A-

Kıbrıs inşaat sektörünün kuvvetli markası Cyprus Construction Girne Esentepe bölgesine kıymet katmaya devam ediyor. 2020 yılına 4 proje ile süratli başlamış olan firmanın CEO’su Ali Güler projelerinin detaylarını ve avantajlarını Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için söyledi.

Cyprus Construction Maldive Homes projesi ile 2019 senesinde kendinden oldukça söz ettirdi. Girne Esentepe bölgesinde mimarisi ile oldukça dikkat çekici bir proje oldu. Birinci etabı tamamlandı ve alıcılara teslim edildi. İkinci etabı ise verilen tarihten daha ilkin tamamlanacak.

2020 yılına 4 proje ile başlamış olan ve aralarında yatırım için oldukça yüksek avantajlar bulunan projelerin detaylarını Cyprus Construction CEO’su Ali Güler söyledi..

Cyprus Construction neler yapıyor?

Cyprus Construction inşaat sektöründe 25 senedir hizmet veren bir şirket. Esentepe bölgesinde konsept tarzda, yüksek kaliteli yaşam alanları ve projeler inşa ediyoruz.

Şirketimizin direktörü Salih Kayım olup, ben de şirket CEO’su olarak Cyprus Construction ailesine geçen yıl katılmış bulunmaktayım.

Şu an Esentepe bölgesinde devam etmekte olan 4 projemiz bulunuyor. Bu projelerimiz Maldives Homes Projesi, Idyll Homes Projesi, Mykonos Homes Projesi ve Pearl Island projeleridir.

Maldives Homes projesi, şu anda birinci etabı tamamlandı ve evler sahiplerine zamanında, söz verilen tarihte teslim edildi. Maldives Homes 2. Etabı ise Mayıs 2020 tarihinde belirlen teslim tarihinden de ilkin tamamlanacak. Denize gerçek anlamda sıfır ve konsept bir proje olan Maldives Homes projesinde devasa yükseklikte kaliteli ürünlerle tamamlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 apartman daireleri ile beraber Maldive Villaları ile geniş bir seçenek sunuyor. Bu projede toplam konut sayısı 65’tir.

İçerisinde SPA, Türk hamamı, sauna, Thai masaj salonu, güzellik merkezi, sıhhat merkezi, yoga ve pilates odaları, konuşma odaları, Califorian Restaurant, tenis kortu ve basketbol sahası, mini market, çocuk oyun alanı, mini golf ve 4 açık ve 1 kapalı olmak suretiyle toplam 5 tuzlu su yüzme havuzu barındıran, 5 yıldızlı otel konseptinde bir projedir. Kendi plajı olan, plajda su sporları, açık hava sineması, beach barı olan detaylı düşünülüp inşa edilen oldukca nitelikli hususi bir projedir.

“MALDIVE HOMES PROJESİNİN AVANTAJLARI ÇOK YÜKSEK”

Peki, projenin avantajları neler?

Projenin özelliği, balayı süitleri ve balayı evleri konseptinde olup kira getirisi devasa yükseklikte olan ve şimdiden 2020 yılı için birçok kira rezervasyonu yapılmış bir projedir. Müşterilerimize geri dönüşü yüksek bir yatırım imkanı sunmaktadır. Ek olarak projemizin internasyonal Korineum Golf Resort’a birkaç dakika mesafede olması kira getirilerini bilhassa kış aylarında arttırmaktadır.

Müşterilerimiz %90’ı İskandinav, Şimal Avrupa ülkelerinden olmakla beraber, İzlanda, Kanada, ABD, Rusça konuşan ülkeler, İsrail ve Dubai’den müşterilerimiz bulunuyor.

IDYLL PROJESİNDE %90 SATIŞ BAŞARISI

Satışa açtığınız öteki proje Idyll projesi, onunla ilgili bilgileri paylaşır mısınız?

Bir başka projemiz Idyll projesi. Esentepe plajının önünde olan bir proje olup inşaatı 2020 başlangıcında başladı. 18 benzer biçimde kısa bir sürede inşaatımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Derhal yanında Gidişat Süpermarket ve 5 tane de restoran olan bir konumda. Muhteşem bir konumu var. Plaj ve kendine ilişkin tuzlu su yüzme havuzu olacak bir projemiz. Maldive ve Idyll içinde parasız shuttle servis imkanı sunuyoruz. Çağıl bir mimariye haiz, inşaatı başlamış ve 1,5 yıl içinde tamamlanacak bir proje. Başlangıç tutarları 65 bin GBP. Ödeme kolaylıklarımız da var. Faizsiz 2 yılda ödeme imkanı sunuyoruz müşterilerimize. Projemizin %90 benzer biçimde satılmış olup oldukca başarıya ulaşmış bir projedir.

“2020 YILINA 4 PROJE İLE BAŞLADIK VE SÜRPRİZ BİR PROJEMİZ DAHA OLACAK”

2020 senesinde yeni projeleriniz olacak mı ve 2020 yılından beklentileriniz ne yönde?

Doğal olarak ki. Yeni yıla iki yeni projemiz ile tüm müşterilerimize ayrıcalıklı 2 proje sunuyoruz. Projelerimiz Mykonos Homes ve Pearl ISLAND. Yeni konsept projelerimiz, şu an off plan olup yatırım için muhteşem bir fırsat sunmaktadır. Mykonos Homes projemiz, Maldives Homes projemizin yanında oldukca nitelikli, denize sıfır bir proje olup tutarları lansman tutarları olup 139.995 sterlinden başlıyor. Mykonos projemizde, apartman dairelerinin kendilerine ilişkin teraslarında ısıtmalı yüzme havuzları olacak. Mykanos ve Santorini seçimi binaların bir araya getirilmiş olduğu lüks bir otel konseptinde inşa edilecek. İçerisinde villalar, 1+1,2+1, 3+1 apartman daireleri olan oldukca hususi ve içinde adamızdaki alanında ilkleri barındıran bir proje olacak. Toplam 80 ünitelik bir proje olup inşaatı 2020 yılının ikinci yarısında başlayacaktır.

“5 YILDA KİRA DÖNÜŞÜ OLACAK BİR PROJE”

Pearl ISLAND Homes Projemiz ise daha ekonomik bir proje olup lokasyonu Esentepe Marina projesinin tam karşısındadır. Deniz, dağ ve marina manzaralı bir projemiz olacaktır. Fiyatlar lansman tutarları olan 39.995gbp den başlamakta olup 5 yıl benzer biçimde kısa bir sürede kira geri dönüşü beklenmektedir. Toplam 156 konuttan oluşan projemizin inşaat süresi 2 senedir.

2020 senesinde yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz ek olarak vermiş olduğumuz hizmet standardını de arttırmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Projelerimizi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda geliştiriyoruz ve şirket olarak büyümeye devam ediyoruz. Bunun haricinde 2020 yılı içinde sürpriz bir projemiz daha olacak.

Etiketler: cyprus constructions, ali gülerEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.