DOLAR
32,1755
EURO
34,8302
ALTIN
2.447,98
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Dems Construction Direktörü Süleyman Can Kimdir?

Dems Construction Direktörü Süleyman Can Kimdir?
17.09.2023 09:27
0
A+
A-

Lüks villalar ve konsept projelerle öne çıkan Dems Construction Direktörü Süleyman Can ile tanıştınız mı? Bu içeriğimizde Kıbrıslı inşaat mühendisi Süleyman Can kimdir diye sorduk… İşte detaylar.

Şimal Kıbrıs inşaat sektörüne konsept projeler kazandırıyor. Standardın ötesinde çizgiler oluşturarak, kendi markasını yaratıyor.

KKTC inşaat sektöründe 25 senelik tecrübesi ile Süleyman Can, Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Dem’s Construction firmasının direktörü.

Peki son dönemde adı sıkça aranan, Yeniboğaziçi’nde lüks villaları ve Long Beach’te konsept projesiyle inşaat sektöründe popüler olan Süleyman Can kimdir? 

Dem’s Construction firmasının direktörü Süleyman Can. Firmanın adı kızlarının adının baş harflerini taşıyor. Derin ve Ekin isminde iki kız evladı babası olan Süleyman Can, 22 senelik tecrübesinin de yaşamının miladı olarak tabir etmiş olduğu şirket ismine verdi. Böylelikle Derin, Ekin, Milat olarak 22 yıl sonrasında kendi şirketini kurdu ve Dem’s Construction hayata merhaba dedi.

Süleyman Can, Dem’s Construction’ı konsept proje ve lüks villaları ile kısa sürede başarıya götürdü. Başarının temelinde 22 senelik deneyim ve itimat yatıyor. Doğrusu diyebiliriz ki sektörel tecrübesini, Dem’s Construction çatısı altında birleştirerek kendi markasını oluşturdu.

Değişik fikirler ve konsept projeler yaratarak, standardın üstünde olmayı hedef edinmiş Süleyman Can. Venice ile Venedik’in gondollarını Şimal Kıbrıs’a taşıyan, yüksek standartta villalar tasarlayan bir inşaat mühendisi.

Marina, üniversite ve otoyollar benzer biçimde Şimal Kıbrıs’ın birçok büyük projesinde imzası bulunan Süleyman Can, Dem’s Construction ile Şimal Kıbrıs’ta markalı konut projeleri üretmeye devam ediyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi Youtube kanalına konuk olan Süleyman Can’ın çalışmalarını ve yol haritasını yakından görmek için, röportaj videosunu seyredebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Dems Construction, Süleyman CanEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.