DOLAR
32,3848
EURO
34,7861
ALTIN
2.398,64
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Dems Construction İskele Bölgesinde Sekiz Yeni Projeye Başlıyor

Dems Construction İskele Bölgesinde Sekiz Yeni Projeye Başlıyor
12.09.2023 22:04
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Yeni proje açılışları art arda geliyor. Mağusa ve İskele bölgesinde inşa etmiş olduğu konut projeleriyle süratli bir gelişme grafiği yakalayan Dems Construction, bölgede tam 8 proje hazırlıyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs emlak ve inşaat sektörü pandemi sonrasında tüm dünyadan yatırımcı çekiyor. Doğru konumda ve doğru mimariye haiz projeler hızla alıcı buluyor. Buna en iyi örneklerden biri de Dems Construction’ın inşa etmiş olduğu Venice projesi.

İskele’de yer edinen proje tüm dünyadan yatırımcıların ilgi odağı. 800 konut bulunan projede satışlar yüzde elliyi geçmiş durumda.

Ek olarak Dems’in inşa etmiş olduğu villa projeleri de hızla satılıyor.
Yalnız satışta süratli değil Dems Construction. Uzman ekibi ve şirket direktörü Süleyman Can’ın mesleki tecrübesiyle inşaatta da hızla aşama kaydediyor.

Projeleri art arda teslime hazırlanan şirket hem de İskele ve Mağusa bölgesinde 8 yeni proje açma hazırlığında.

Değişik konseptlere ve mimariye haiz projeler gene alıcıların gereksinimlerine gore tasarlanıyor.
Yaşama kıymet katan projeler üreten şirket lüks ve konfordan taviz vermeden devam ediyor.
Gelecek haftalarda açılacak projeler için gün sayan Dems Construction, projelerinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve villa seçenekleri sunacak alıcılarına.
Bölgeye kıymet katan projeler üretme mevzusunda iddialı olan Dems’in yeni projeleri merakla umut ediliyor.

Bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde takip edebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: yeni proje, Şimal Kıbrıs İskele Konut Projeleri, Dems ConstructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.