DOLAR
32,2702
EURO
35,0972
ALTIN
2.471,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Dems Construction’dan İskele Long Beach’e Yeni Dev Proje: Venice

Dems Construction’dan İskele Long Beach’e Yeni Dev Proje: Venice
21.09.2023 02:05
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe etkinlik gösteren Dems Construction’ın İskele Long Beach bölgesinde inşa edeceği yeni projesi Venice, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

iskele long beach proje

İskele Long Beach hem yerli hem de internasyonal yatırımcıların Şimal Kıbrıs’ta yatırım yapmayı tercih etmiş olduğu bölgelerin başlangıcında geliyor.

Toplumsal olanakları, iklimi ve sahilleri ile hem yaşam hem de dinlence için olmazsa olmaz bir bölge İskele Long Beach.

Dems Construction’ın yeni projesi Venice, İskele Long Beach’te yükselecek.

İnşa ettikleri projeler ile Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe fark yaratmayı hedefleyen, yaşam kalitesine verdikleri önemi her fırsatta özetleyen şirket, aslına bakarsak birden oldukça projeye aynı anda başlamayı planlıyor. Kısa sürede satışa oluşturulan Majestik Villaları ile süratli bir satış grafiği yakalayan Dems Construction’ın yeni projelerinden önde gelen Venice, İskele Long Beach’de konumlanacak.

810 konutluk dev proje 9 bloktan oluşuyor.

Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler mevcut. Hem de ofislerin, restoranların, spor salonlarının, spa ve sauna şeklinde detayların bulunmuş olduğu nitelikli ve konsept bir proje olacak.

Kapalı otoparka haiz olan site projesinde ortak havuzlar ve aqua park şeklinde toplumsal aktivite alanları da bulunuyor.

Ek olarak adına hususi bir sürpriz de yer alacak projede. Şimal Kıbrıs’ta bir ilk olacak.

Lansman fırsatlarıyla kısa süre sonrasında satışa açılacak projenin detaylarını sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Venice, Dems ConstructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.