DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Deniz, kum, güneş ve İskele Long Beach

Deniz, kum, güneş ve İskele Long Beach
02.09.2023 20:47
3
A+
A-

Zamanı dokusu, altın kumsalları ile gezgin ve yatırımcıların ilgi odağı İskele Long Beach.
Zamanı ve kültürel açıdan varlıklı mekanları, kazançlı yatırım fırsatları sunan konut projeleri.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın en popüler gezinsel bölgelerinden biri İskele Long Beach.

Gezim ve inşaat sektörünün de ilgi odağı olan İskele Long Beach, bembeyaz kumsalları, palmiye ağaçları ve Akdeniz’in eşi olmayan plajları ve tüm bunlarla harmanlanan İskele konut projeleri ile adeta cennetten bir parça.

İskele Long Beach, inanılmaz güzellikte olan uzun kumsalı ile meşhur.

Long Beach’te, senenin büyük bir bölümünde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Bu yüzden de tatilcilerin en oldukca tercih etmiş olduğu bölgeler içinde geliyor.

Kumsalda su sporları, rüzgar sörfü, kitesörfü, jet ski benzer biçimde aktiviteleri Long Beach plajlarında çoğunlukla görebilirsiniz.

Bölgede birçok restoran, bar ve gece kulübü ile Long Beach’in gece yaşamı da rengarenk.

İskele Long Beach’in yakınında, zamanı ve kültürel açıdan varlıklı mekanlar da bulunuyor. Bilhassa, Salamis Antik Kenti ve St. Barnabas Manastırı, bölgede ziyaret edilebilecek mühim gezinsel yerlerden.

 

Long Beach konut projeleri

Şimal Kıbrıs’ın hızla büyüyen gezim bölgelerinden İskele Long Beach’te son yıllarda birçok çağıl konut projesi inşa ediliyor.

Yatırımcılara cazip fırsatlar ve kampanyalar sunan İskele Long Beach konut projeleri çağıl mimari ve lüks tasarımıyla birçok ihtiyaca yönelik olarak üretiliyor.

Lüks stüdyo dairelerden büyük villa seçimi konut tiplerine kadar her seçeneğe haiz Long Beach konut projeleri yüzme havuzları, spor salonları, spa merkezleri ve çocuk oyun alanları benzer biçimde toplumsal olanakları ile de oldukça dikkat çekiyor.

Deniz manzaralı yada denize yakın konumlarıyla ister dinlence, ister yaşam, isterseniz de yatırım düşünebileceğiniz Long Beach konut projeleri bu özellikleriyle de kıymet kazanıyor.

Bölgedeki konut projeleri, senenin büyük bir bölümünde turistler tarafınca yoğun ilgi görmüş olduğu için, yatırımcılar için kira getirisi potansiyeli yüksek bir fırsat da sunuyor.

İskele Long Beach konut projelerini Kıbrıs Emlak Merkezi’nden inceleyerek detaylı bilgiye haiz olabilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: iskele, long beachEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.