DOLAR
32,4796
EURO
34,6850
ALTIN
2.407,11
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

Ebeveyn banyosu nedir? – Kıbrıs Emlak Merkezi

Ebeveyn banyosu nedir? – Kıbrıs Emlak Merkezi
15.10.2023 10:11
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs emlak sektöründe oldukça duyulan ebeveyn banyosu ne demek? Ebeveyn banyosunun avantajları neler? Ebeveyn banyosuyla ilgili merak ettikleriniz Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…

Ebeveyn banyosu nedir?

“Ebeveyn banyosu”, dairelerde düzgüsel hela ve banyo haricinde yatak odasının içinde bulunan hususi banyolara deniyor.

Ebeveyn banyoları tercihe bakılırsa bir tek duştan, bir tek tuvaletten ya da her ikisinden de meydana gelebilir. Bu tercih daireyi inşa edenin talep ve ihtiyacına bakılırsa şekillendirilir.

Ebeveyn banyosunun avantajları neler?

*Ebeveyn banyosu olan daireler düzgüsel dairelere bakılırsa daha geniş ve gereksinimleri karşılamaya daha çok elverişlidir.

*Bilhassa çocuklu ve kalabalık ailelerde, konuk vardığında ebeveyn banyosu sizi oldukça rahatlatacaktır. Mahremiyete ve hijyene ehemmiyet veren kişiler için ebeveyn banyosunu tercih edebilir.

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.