DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

EMIC Sunset İskele Arsaları’nda kaçırılmayacak fırsat!

EMIC Sunset İskele Arsaları’nda kaçırılmayacak fırsat!
28.10.2023 22:55
0
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın hızla gelişen ve yatırım için tercih edilen bir bölgesi İskele.
Euro-Mediterranean Investment Company(EMIC) yatırımın avantajlı olduğu İskele bölgesinde İskele Sunset Arsaları’nı yatırımcılara sunuyor. Üstelik oldukca uygun ödeme avantajıyla.
İşte detaylar..

Şimal Kıbrıs’ta toprağa yatırım meydana getiren daima kazanmıştır.

Doğal olarak alınan arsa, bölgesi, gelişime açık olması benzer biçimde faktörler oldukca mühim.

Pandemi süreci sonrası da arsa taleplerinde yoğun bir artış var. Hem yatırım için hem de kendi evini yapmak için arsa arayışları hızlandı.

Şimal Kıbrıs’ta iş, istihdam ve ekonomik büyümeyi hedef edinmiş olan Euro-Mediterranean Investment Company isteyen hepimiz arsa sahibi olabilsin diye kısa vakit ilkin bir emek harcama başlattı.

İskele Arazi Geliştime Projesi adı altında 57 parsel arsayı konut yapımına uygun olarak alt yapısı hazır bir halde satışa sundu. Projenin adı Sunset İskele Arsaları.

Kıbrıs’ın en kıymetli bölgelerinden biri İskele. Hızla gelişiyor ve benzeri olmayan bir denize haiz. Toprağa yatırım yapanın daima kazanacağı bir bölge olmasıyla da dikkat çekiyor. Sunset İskele arsaları da İskele’nin en güzel bölgesinde diyebiliriz.

Üstelik arsa tutarları bölge için oldukça uygun ve avantajlı bir ödeme planı sunuyor, Euro-Mediterranean Investment Company (EMIC).

57 parsel arsa satışa açıldı ve geriye yalnız sınırı olan sayıda arsa kaldı.

640 metrekare ile 928 metrekare içinde değişik büyüklüklerde arsalar mevcut.

Fiyatlar 34.500 GBP’den başlıyor ve arsa büyüklüğü, konumuna gore değişiyor.

İskele bölgesinde bulunan Sunset İskele Arsaları ödeme kolaylığıyla da dikkat çekiyor.

Ayda 280 GBP taksit ile 120 aya varan vade imkânı sunuyor yatırımcılarına.

Bu zamanda bilhassa müstakil ev sahibi olmak isteyenler için oldukca avantajlı bir başlangıç fırsatı olan İskele Sunset Arsaları’na yatırım yapmak istiyorsanız geç kalmamanızı tavsiye ederiz.

Etiketler: iskele sunset arsaları, emic, long beachEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.