DOLAR
32,3458
EURO
34,8225
ALTIN
2.404,22
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Emlak Dünyası 16 Yaşlarında – Kıbrıs Emlak Merkezi

Emlak Dünyası 16 Yaşlarında – Kıbrıs Emlak Merkezi
20.09.2023 05:43
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın köklü ve malum emlak acentelerinden Emlak Dünyası 16. yılını kutluyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde..

emlak-dünyası

Şimal Kıbrıs’ta yatırım yapmayı planlayıp da Emlak Dünyası ile görüşmek istemeyen yoktur aramızda.

Direktörlüğünü Hasan Efe ve Nadir Meta’nın yapmış olduğu şirket, danışmanları ile beraber kurumsal bir yapıya haiz ve 16 senedir Şimal Kıbrıs emlak sektöründe hizmet veriyor.

Uzun senelerdir Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Emlak Dünyası, tüm Şimal Kıbrıs genelinde portföyü var.

Kazançlı konut projeleri, ikinci el konut, ticari gayrimenkul ve arazi alanında hizmet veren Emlak Dünyası adada etkinlik gösteren emlak acenteleri içinde en geniş portföylerden birine haiz.

16. yıl kutlaması ve yeni ofis açılışlarını birleştiren Emlak Dünyası 3 Haziran’da güzel bir organizasyona ev sahipliği meydana getirecek. Tüm sektör paydaşlarının davetli olduğu etkinlik Emlak Dünyası’nın yeni ofisinde olacak.

Kurulduğu günden bugüne, hizmet kalitesinden taviz vermeyerek ilerleyen, sektörü yakından takip eden, başarıya ulaşmış yönlendirmeler meydana getiren ve kazançlı yatırımlar yaptıran firmanın 16. yılını Kıbrıs Emlak Merkezi olarak ikimiz de kutluyoruz ve bu şekilde kaliteli emlak acentelerinin sayısının artmasını temenni ediyoruz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: emlak dünyasıEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.