DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Emlak sektöründe Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi tesiri

Emlak sektöründe Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi tesiri
02.10.2023 21:52
4
A+
A-

TRT’nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, Şimal Kıbrıs’ı araştıranların sayısını da arttırıyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

bir zamanlar kıbrıs afiş

Emlak sektöründe Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi tesiri

Kıbrıs Türk halkının yaşamış olduğu sıkıntılı günleri, özgürlük mücadelesiyle geçen yılları özetleyen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi emlak sektörüne de tesir ediyor. Dizinin yayınlandığı günlerde, seyircinin internette yapmış olduğu Kıbrıs araştırması dikkat çekiyor.

TRT’nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, kutlu sulh harekatı öncesi adada Türk toplumunun yaşamış olduğu zorlukları ekrana taşıyor. Bir yanda Enosis ile adada tek hakim olmak isteyen Rum yönetimi, diğer yanda yerinden yurdundan sürülen Türk halkı…

Ankaralı müfettişin gelişiyle yeşeren savaşım umudu ve dahası…

Perşembe akşamları TRT ekranlarına gelen Bir Zamanlar Kıbrıs, reyting ölçümlerinde ilk onda.. Klasik aşk, ağalık yada mafya dizileri kadar popüler olmasa da, kendine kemik bir seyirci kitlesi elde etti.

Kimileri o günlerde yaşanmış olan vahşeti görmek için merakından, kimileri ise senaryoyu eleştirmek için izliyor. Fakat izliyor…

bir zamanlar kıbrıs reytingVe Kıbrıs Emlak Merkezi olarak dikkatimizi çeken bir mevzu var ki, dizinin yayınladığı saatlerde, internette Şimal Kıbrıs ile ilgili araştırma yapanların sayısında fazlaca ciddi bir artış oluyor.

Dizide her ne kadar Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesi anlatılsa da, birçok web ziyaretçisi Kıbrıs’ta yaşam, Kıbrıs emlakları ve Şimal Kıbrıs vatandaşlığı konusunu araştırıyor.

Son bölümde diziye katılan Cengiz Topel karakteri de, 8’inci bölümün en yoğun web arama mevzusu oldu.

Bir tek dizi değil, dizi oyuncuları da Kıbrıs’ı ilgi odağı yapıyor. Meşhur adların toplumsal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar ve magazin basınında yer edinen haberler de Şimal Kıbrıs’ın güzelliklerini yansıtıyor.

Dizinin sonunda yer edinen sponsor logolarında üniversiteler ve inşaat firmalarının projeye verdiği destek de dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Hakkında

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 senesinde adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını devam eden sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak malum olayların başlaması ile öteki Türk aileler benzer biçimde saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp mecburi bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailece göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir. Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli saklı görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli saklı kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düşmüş olduğu nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Gösterim Yeri: TRT

Gösterim Günü: Perşembe

Gösterim Saati: 20.00

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.