DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Emtan Construction Girne konut projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi

Emtan Construction Girne konut projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi
02.11.2023 08:56
5
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe güvenilir bir marka Emtan Construction. Senelerdir yapmış olduğu ve teslim etmiş olduğu projelerinde satın alan memnuniyetini ve inşaat standardını ön planda tuttu. Emtan Construction’un Girne konut projelerini beraber inceleyelim..

Girne konut projelerini incelediğinizde Emtan Construction projeleri görmemek mümkün değil. Girne’de birden fazla lokasyonda projeleri var. Girne merkezde, Alsancak’ta ve Çatalköy’de. Hem lüks apartman daireleri hem de lüks villalar inşa ediyor Emtan.

Yılların verdiği itimat ve tecrübeyi inşaatlarına taşıyor Emtan Construction ve tüm projeleri söz verilen tarihte hatta daha ilkin tamamlayıp, teslim ediyor.

Peki Emtan Construction’un Girne’de inşa etmiş olduğu, son dönemde dikkat çeken projeleri hangileri?

Girne merkez ile başlamış olalım. Emtan Construction’un Girne merkezde 3 projesi var.

Emtan Trio, Emtan Consept ve Emtan Point.

Emtan Trio, 3 bloktan oluşuyor. Taşınmaya hazır olan daireler 3+1. Proje merkezi konumda. 21 tane 2+1 daire, 8 tane 3+1 daire ve 2 tane ultra geniş 3+1 penthouse olmak suretiyle toplamda 31 tane daire var projede.

Emtan Concept, Girne merkezde taşınmaya hazır lüks konut projesi. Lokasyonu ile dikkat çeken proje Emtan’ın ustalaşmış bakış açısıyla birleşti. İnşaat kalitesi ve donanımlarıyla dikkat çeken bir proje. Emtan Concept projesi 2+1, 3+1 ve dublex penthouse olmak suretiyle toplam 74 daireden oluşuyor. Çağıl bir mimariye haiz.

Emtan Point, Emtan Construction’un Girne merkezde inşa etmiş olduğu bir öteki proje. Toplam 6 kattan oluşan projede, zemin katta 2 tane dükkan, 6 tane 1+1 daire, 6 tane 2+1 daire, 3 tane 3+1 daire bulunuyor. Projenin anahtar teslim zamanı Haziran 2021.

Emtan Construction’un Alsancak’ta inşa etmiş olduğu konut projesi Emtan Green Park var sırada.

Emtan Green Park Girne Alsancak’ta inşa edilen havuzlu site projesi. Tabiat parkına 3 dakika Escape plajına 5 dakika adım atma mesafesinde. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzları (400 m2), peyzaj düzenlemesi, 7/24 güvenlik, bariyer sistemi, çevrede CCTV güvenlik kameraları, IP renkli ve görüntülü interkom sistemi, üreteç sistemi var projede.

Anahtar teslim zamanı Mayıs 2020. Doğayı, denizi ve şehrin dinamik karakterini merkezine alan bu proje; 40 tane 2+1 Lüks daire seçenekleri ve tüm toplumsal alanları ile ihtiyacınız olan ne var ise size oraya götürüyor. Yatay Mimari ile tasarlanan projemiz 2 kattan oluşan 8 bloktan ve 40 tane 2+1 Lüks daireden oluşmaktadır.

Sıradaki inceleyeceğimiz proje Emtan Deluxia. Emtan Construction’un Girne Çatalköy’de inşa etmiş olduğu villa projesi. Projede 3 tip toplam 10 villa bulunuyor. Çağıl mimari ve estetiğin buluşmuş olduğu Emtan Deluxia’da lüks yaşam tarzınız olacak.

Emtan Construction

Etiketler: merkez, emtan green park, emtan concept, emtan point, alsancak, emtan deluxia, çatalköy, girne, Emtan construction, emtan trioEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.