DOLAR
32,2488
EURO
34,7272
ALTIN
2.383,82
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Emtan Construction, Olive Hill İnşaatında Son Durum

Emtan Construction, Olive Hill İnşaatında Son Durum
12.09.2023 13:27
5
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ta lüks konut projelerine imza atan Emtan Construction’ın, Girne Alsancak’ta hayata geçirdiği Olive Hill projesinin inşaatında son durum.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın incisi Girne bölgesinde lüks rezidans ve markalı konut projeleriyle öne çıkıyor Emtan Construction.

Emtan Construction imzalı Şimal Kıbrıs’ın gezim başkenti olan Girne Alsancak’ta konumlandırdığı Olive Hill projesinin inşaat emekleri da hızla aşama kaydediyor.

2024 teslim tarihindeki ‘Bir yaşam imtiyaz’ sloganıyla yola çıkılan lüks rezidans projesi Olive Hill inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Emtan Construction’ın asırlık zeytin ağaçlarının içinde tabiat ile bütünleşen, Akdeniz’in benzeri olmayan dağ ve deniz manzarasına haiz projesi Olive Hill’in satışları da hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 90 konuttan oluşan Olive Hill, Girne’nin en lüks rezidans projeleri içinde içeriyor.

Emtan Construction imzalı Olive Hill projesi, kalitenin ve uygar çağıl mimarinin aynı çatı altında buluşmuş olduğu noktada, Şimal Kıbrıs’ın simgesi zeytin ağaçlarıyla çevrili toplamda 2000m2 yeşil alan, güneşin ve havanın tadını çıkarabileceğiniz yüzme havuzu ve çocuk havuzu, evlatların keyifli zaman geçirebileceği çocuk oyun parkı şeklinde toplumsal alanlar da sunuyor.

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Olive Hill projesinde yerinizi almak için Emtan Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: olive hill, alsancak, Emtan constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.