DOLAR
32,2459
EURO
34,8143
ALTIN
2.436,10
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

Emtan Construction Yönetim Kurulu Başkanı Güvenli Tanlı 2019 yılını Kıbrıs Emlak Merkezi’ne değerlendirdi..

Emtan Construction Yönetim Kurulu Başkanı Güvenli Tanlı 2019 yılını Kıbrıs Emlak Merkezi’ne değerlendirdi..
08.11.2023 03:36
1
A+
A-

Kıbrıs inşaat sektörünün köklü şirketi Emtan Construction Yönetim Kurulu Başkanı Güvenli Tanlı, 2019 yılını Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için değerlendirdi ve 2020 beklentilerini deklare etti. Yatırımcılara da konut alırken kesinlikle araştırmaları gerektiği tavsiyesini verdi. İşte detaylar.

Kıbrıs inşaat sektörünün standardını her projede daha yukarı taşıyan ve yeni proje hazırlığı içinde olan Emtan Construction Yönetim Kurulu Başkanı Güvenli Tanlı, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde konuğumuz. Hem Emtan Construction projelerini değerlendirdik hem de 2019 ve 2020 yıllarını.

İşte röportajmızın bilgileri…

Firmanız neler yapıyor?

Firmamız, inşaatı devam etmekte olan projelerimizi devamlı olduğu benzer biçimde gününde teslim etmek için uğraş veriyor. Şu anda devam etmekte olan 3 tane projemiz var.

Toplam 3 bloktan oluşan TRİO ve QUATTRO projelerimizi ön gördüğümüz teslim tarihlerinden ilkin tamamlayıp teslim ettik.

DELUXIA/ÇATALKÖY, GREEN PARK/ALSANCAK ve POINT/GİRNE merkezindeki projelerimiz devam ediyor.

Yeni projemiz, EMTAN WEST PARK/ALSANCAK projemiz için hazırlıklarımız tamamlanmak suretiyle olup 2020 senesinde inşaatına başlamayı hedefliyoruz. Oldukca değişik bir konsept proje olarak yatırımcıya sunacağız.

 

2019 yılı iyi mi geçti?

2019 yılının genel olarak sektör için iyi geçtiğini maalesef söyleyemeyeceğim. EMTAN olarak ülkedeki tüm olumsuzluklara karşın, projelerimizi taahhüt ettiğimiz zamanda bitirip teslim ettik. Ek olarak yeni projelerimizin hazırlıklarına da start verdik. Özetlemek gerekirse bu yılı ‘İDARE ETTİK’ diyebilirim.

 

2020 beklentileriniz ne yönde?

2020 yılının bence 2019 yılını aratacağını düşünüyorum. Tüm dostlar önlem alsınlar 2020 yılının ekonomik açıdan ülke ve sektör için iyi geçmeyeceğini düşünüyorum. Ümit ederim yanılırım.

 

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Sektörün iyileşmesi için ilkin ekonomiye ve ülkeye istikrar gelmesi gereklidir. Maalesef vatanımızda yarın nasıl sonuçlanacağını kestiremiyoruz. Hepimiz finansal gücüne gore hareket etmeli ve sıkıntıya düşmemek için yatırımlarını bu yönde yapmalı diye düşünüyorum.

 

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Yatırımcılara tavsiye; Yatırım yaparken doğru, dürüst ve kaliteli binalar icra eden inşaat firmalarını seçsinler, Firmaları iyice araştırsınlar, ucuz alacağım diye yanlış firmalara yönelmesinler.

 

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz…

Kıbrıs Emlak Merkezi, KKTC’de Emlak sektörünü enine boyuna en iyi çözümleme eden ve özetleyen Merkez bulunduğunu düşünüyorum. Firmalara projelerini anlatmak ve ifade etmek için sundukları hizmetleri oldukça yerinde ve pozitif buluyorum. Başarılarınızın 2020’de de artarak devamını temenni ediyorum.

Etiketler: güvenli tanlı, Emtan constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.