DOLAR
32,2593
EURO
34,7047
ALTIN
2.402,23
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Emtan Olive Hill Projesinde Satışlar Hızla Devam Ediyor

Emtan Olive Hill Projesinde Satışlar Hızla Devam Ediyor
21.09.2023 00:03
4
A+
A-

Girne Alsancak’ta Emtan Construction tarafınca inşa edilen Olive Hill projesi kısa zamanda yüksek satış rakamlarına ulaştı ve satışlar hızla devam ediyor. Detaylar haberimizde..

emtan olive hill

Şimal Kıbrıs yatırım rotası olmaya devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı yatırımcıların etken olduğu, gayrimenkul yatırımı yapmış olduğu bir döneme girdik.

Gerek yaşam gerekse dinlence için talibi yeğleyen yatırımcıların en fazlaca tercih etmiş olduğu bölgeler içinde Girne Alsancak var.

Alsancak’ta inşa edilen projelere, yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisi var. Yurt dışı pazarından mühim bir hisse alan Alsancak son dönemde bilhassa İran, Rusya, Ukrayna ve Almanya yatırımcılarıyla yüksek satış sayıları elde etti.

Bilhassa marka kıymeti yüksek inşaat firmaları ve özenle tasarlanan projeler bu satışlardan yüksek hisse alıyor. Bunlardan bir tanesi Emtan Olive Hill.

Hem konumu hem de mimarisiyle Girne Alsancak projeleri içinde öne çıkıyor, Olive Hill. Kültürel ve çağdaş mimarinin bir arada harmanlandığı eşi olmayan bir proje.

Dağ ve deniz manzarasına hakim olan proje, hem de da okullara yakın konumda.

“Bir Yaşam Imtiyaz” sloganıyla satışa sunulan Olive Hill projesi süratli bir satış grafiği elde etti. Ortalama 6 ay ilkin başlamış olan projede satışlar son hızla devam ediyor.

Siz de geç kalmadan proje hakkında detaylı data alabilir ve Emtan Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

Emtan Olive Hill Hakkında

“Emtan Olive Hill” Şimal Kıbrıs’ın gezim kenti olan Girne’nin batısında yer edinen Alsancak bölgesinde, sırtını yeşile yaslayıp yüzünü maviye dönmüş nezih bir mahallede konumlanan hususi bahçeli, balkonlu ve çatı teraslı olmak suretiyle toplamda 90 tane 2+1 lüks eşi olmayan dağ ve deniz manzaralı dairelerden oluşan bir site projesidir.

Akdeniz’in eşi olmayan organik güzellikleri, görkemli bigün doğumu ve gün batımı görselini size sunan Olive Hill, Necat British College’e komşu olup Girne’nin merkezine vasıta ile 10 dakika mesafededir.

Kalitenin ve uygar çağdaş mimarinin aynı çatı altında buluşmuş olduğu noktada size, Kıbrıs’ın simgesi olan etrafı zeytin ağaçlarıyla çevrili toplamda 2000m2 yeşil alan, güneşin ve havanın tadını çıkarabileceğiniz yüzme havuzu ve çocuk havuzu, sizin gözetiminizde çocuklarınızın keyifli zaman geçirebileceği çocuk oyun parkı şeklinde toplumsal alanlar sunuyoruz.

Görkemli lokasyonda ve çağdaş çizgide olan “Olive Hill”, hastane, market, benzin istasyonu, restoran, eczane, kuaför, mağazalar, eğlence mekanları ve bunlar şeklinde birçok temel ihtiyaca yakın bir lokasyonda yer ediniyor.  Proje Girne’nin en güzide plajlarından olan Camelot Beach Club, Merit Hoteller bölgesi, Girne Amerikan Üniversitesi ve Kolejleri, Alsancak Özgürlük Parkı, Lapta Yürüyüş Yolu ve Escape Beach Club şeklinde malum bölgelere fazlaca yakın bir konumdadır.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: emtan olive hill, Emtan constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.