DOLAR
32,2657
EURO
35,0716
ALTIN
2.475,83
BIST
10.476,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Emyap Development’in inşa etmiş olduğu Zeytin Homes projesinde yaşam başladı-Kıbrıs Emlak Merkezi

Emyap Development’in inşa etmiş olduğu Zeytin Homes projesinde yaşam başladı-Kıbrıs Emlak Merkezi
07.10.2023 23:18
14
A+
A-

Girne Zeytinlik’te EMIC ve Yapım İnşaat ortaklığı ile kurulan Emyap Development tarafınca inşa edilen Zeytin Homes projesinde konut teslimleri başladı. İşte detaylar..

Girne’nin markalı konut projeleri içinde içeriyor Zeytin Homes. Eşi olmayan dağ ve deniz manzarasına haiz, hem şehre oldukca yakın hem de sakin bir bölge de.

29 tane tripleks villa ve 24 daireden oluşan bir site projesi.

Zeytin Homes’ta yaşam başladı

Emyap Development tarafınca inşa edilen projede yaşam başladı. Daireler alıcılarına teslim edildi ve villaların inşaatı hızlıca tamamlanıyor.

Konut sahipleri yatırımlarından oldukça memnun. Mimarisi ve konumuyla yaşamlarına kalite katacağı görüşündeler.

Zeytin Homes proje özellikleri:

Girne konut projeleri içinde dikkat çeken Zeytin Homes, EMIC ve Yapım İnşaat ortaklığı ile kurulan EMYAP Development’ın projesi.

Proje özellikleri ve mimarisi ile hem mahalli hem de yurt dışı alıcılardan yoğun ilgi görmüş oldu proje.

Proje konut sahiplerinin gereksinimleri ve konforu göz önüne alınarak tasarlandı. Tripleks villaların bahçe, teras kullanım hakkı ve kendilerine ilişkin otoparkı, dairelerin ise alt katın bahçe, üst kattın teras kullanım hakkı var.

Daireler 2 yatak odalı villalar ise 3 yatak odalı olarak planlandı. Daireler 90 metrekare kapalı alana haiz, tripleks villaların büyüklüğü 270 ile 305 metrekare içinde değişiyor. Ek olarak villaların 60 ile 70 metrekare büyüklüğünde terasları var.

Proje içinde 3 tane yüzme havuzu bulunan ortak yüzme havuzu ve geniş yeşil alanlar mevcut. Her konutun kolay ulaşılabilir otopark alanları, anayola rahatça ulaşım elde eden çıkış yolları, çocuklar için hususi oyun alanları var.

Zeytin Homes’u öteki projelerden ayıran bir öteki özelliği ise Zen Bahçeleri. Proje, kum ve taşlardan oluşan Zen bahçeleriyle kalabalıktan uzak, yalın ve düzenle denge bulabilen, ruhunuza tabiat vasıtasıyla refah veren bahçeye haiz. Ek olarak proje içinde su gölü de bulunuyor.

Projede trafik dış taraftan akacak şekilde düşünülmüş, iç kısımlar ise trafikten arınmış, havuzu, ve öteki özellikleri ile hususi bir iç bahçe tadında tasarlandı..

Etiketler: zeytin homes, yapım inşaat, girneEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.