DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Erdem Decoration’un uyguladığı tasarımlar – Kıbrıs Emlak Merkezi

Erdem Decoration’un uyguladığı tasarımlar – Kıbrıs Emlak Merkezi
01.11.2023 16:40
4
A+
A-

Erdem Decoration, tasarımlarındaki güvenilir malzemeler ve titiz detaylarıyla yaşam alanlarınıza eşi olmayan dokunuşlar yapıyor. Ev dekorasyonun önemini ve Erdem Decoration’un uygulamalarını beraber inceleyelim..

Evinizi doğru bir halde dekore etmek düşündüğünüzden daha mühim. Bundan dolayı genel görüşün aksine dekorasyon, şık bir alan yaratmaktan oldukça daha fazlasını ifade ediyor. Mesela doğru dekorasyon uygulamaları yardımıyla evinizi olduğundan daha geniş izah edebilir, ruhsal olarak sizi rahatlatabilecek alanlar yaratabilirsiniz.

Erdem Decoration ekibi de burada devreye giriyor. Ustalaşmış ekip, eviniz için doğru önerileri sıralıyor ve uyguluyor. Erdem Decoration iç mekana ilişkin ürün seçenekleri ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

İç ve dış mekan parke çeşitleri, Onlarca çeşit perde model ve renk kartelaları, çağıl yada klasik perde çeşitleri ile uyum sağlayacak her tarza uygun rustik modelleri, ithal duvar kağıdı seçenekleri, halı modelleri, son günlerin trendleri arasına giren dekoratif duvar panelleri, çağıl yada klasik seçenekleri ile boyanabilir dekoratif çıtalar, dekoratif tavan süslemeleri ile yaşam alanlarına dokunuyor.

Ürün satışı ve montajı ile müşterilerine zamanında ve süratli servis veriyor.

Erdem Decoration’un uyguladığı çalışmalara örnekler verelim.

Bu görselde duvar çıtası uygulaması yapılmış oldu. Salonlarınızda, kolidorlarınızda ve odalarınızda çıta uygulaması ile değişik alanlar yaratabilirsiniz. Onlarca renk, model ve desen seçenekleri ile dekorasyonel boyanabilir duvar çıtalarını Erdem Decoration’da bulmak mümkün. Bundan dolayı şıklık detaylarda saklıdır ve doğru uygulama ile bu şıklığa ulaşmak mümkün.

Bu görsellerde perde uygulaması yapılmış oldu. Perdenin dekorasyon ile uyumu, ihtiyaca yönelik kullanımı, örtücülüğü, temizlik kolaylığı göz önünde bulundurularak doğru bir perde tasarımı yapılmalı. Dekorasyon aşamasında perde çoğu zaman son aşamalarda yer alsa da mümkünse daha öncesinden tasarımı kaba hatları ile de olsa düşünülmeli ve tadilat var ise tavanda, duvarda öncesinden hazırlığı yapılmalıdır. Bu aşamada ustalaşmış destek almak mühim.

Perde işini sona bırakmak kumaş ve model seçimini kolaylaştırıcı etkendir. Dekorasyonun bütününü gördükten sonrasında klasik yada çağıl bir tasarım mı ya da ne tür kumaş seçmemiz gerektiği mevzusunda karar vermek daha kolaylaşır. Tüm bu aşamalarda ve çeşitli renk ve model seçenekleri ile kumaş perde, tül perde ve rustik seçeneklerini de Erdem Decoration’da bulmak mümkün.

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.