DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Euro-Mediterranean Investment Company Ltd. (EMIC) ve Projeleri

Euro-Mediterranean Investment Company Ltd. (EMIC) ve Projeleri
07.10.2023 08:03
4
A+
A-

Euro-Mediterranean Investment Company Ltd. (EMIC), Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurulmuş internasyonal bir yatırım şirketidir.

Faaliyetlerine başladığı 2015 yılı ortalarından bugüne dek geçen süre içinde KKTC’nin dört bir yanında gayrimenkul, altyapı, gezim ve benzeri alanlarda çeşitli yatırımlar gerçekleştirmektedir. Yatırımlarını yaparken ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişimi de göz önünde bulundurmakta ve yüksek kaliteyi uygun fiyatlar ile müşterilerine sunma amacındadır. Ek olarak EMIC, oluşturduğu uzun vadeli ortaklıklar ve işbirlikleri yardımıyla hem piyasaya destek oluyor hem de ortak sinerjiler oluşturarak kurumsal işbirlikleri  yaratmaktadır.

Hali hazırda bir firmalar grubu olmakla birlikte Şimal Kıbrıs’ın en süratli büyüyen firmalarından kabul edilen EMIC’in benzersiz bir yatırım stratejisi mevcuttur. Bu yatırım stratejisi, ülke imkanlarının detaylı bir halde değerlendirilmesi ile yatırım portföyünü kısa, orta ve uzun vadeli olarak üç ana başlık altında toplamaktadır.

Kısa vadeli projelere örnek olarak Kıbrıs’ın güzide yerlerinde gerçekleştirdiği parselasyon emekleri ve çeşitli konut projeleri gösterilebilir. Akıllı tasarlanmış projeleri cazip ödeme kolaylıkları ile müşterileri ile buluşturan EMIC, hem ilgili bölgelere kıymet katmakta hem de müşterilere gayrimenkul edinme olanakları sunmaktadır.

Orta vadeli projeler ise göreceli olarak daha büyük gayrimenkul geliştirme projelerini kapsamaktadır. Bugüne dek mahalli ortaklar ile beraber başkent Lefkoşa dahil üç büyük şehirde çeşitli projeler gerçekleştirmekte ve bu mevzuda ciddi başarılar elde etmektedir. Mahalli ortaklıklar yolu ile yaratılan kurumsal ortaklık modeli, kazancı ve riski paylaşma prensibine dayalı olması sebebiyle KKTC’de rol modeli olarak benimsenmekte ve öteki projelere de örnek teşkil etmektedir.

Uzun vadeli projeler ise ekonominin trendlerine ve gereksinimlerine bakılırsa hazırlanan, katma kıymeti yüksek ve  sürdürülebilir yatırımları kapsamaktadır. Bunlara örnek vermek gerekirse gezim, besin güvenliği, sıhhat ve enerji şeklinde  çeşitli sektörlerde meydana getirilen markalaşma emekleri gösterilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.