DOLAR
32,2873
EURO
35,0438
ALTIN
2.473,64
BIST
10.509,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Euro – Mediterranean Investment Company Ltd. Kıbrıs Emlak Merkezi’nde

Euro – Mediterranean Investment Company Ltd. Kıbrıs Emlak Merkezi’nde
01.11.2023 22:46
5
A+
A-

Kıbrıs emlak ve inşaat sektörünün kuvvetli ve güvenilir firmaları tek çatı altında, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. Kurumsal üyelerimizden Euro-Mediterranean Investment Company Ltd. ile tanıştınız mı?

Euro-Mediterranean Investment Company Ltd. (EMIC), Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurulmuş internasyonal bir yatırım şirketidir.

2015 senesinde faaliyete başladı ve KKTC’nin tüm bölgelerinde gayrimenkul, altyapı, gezim ve benzeri alanlarda çeşitli yatırımlar gerçekleştirmiş oldu.

Yatırımlarını yaparken ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişimi de göz önünde bulunduran EMIC, yüksek kaliteyi uygun fiyatlar ile müşterilerine sunma amacı taşıyor.

Hızla büyüyen bir şirket EMIC. Ülke imkanlarını detaylı bir halde değerlendiriyor ve yatırım portföyünü kısa, orta ve uzun vadeli olarak üç ana başlık altında topluyor.

Kısa vadeli projelerine örnek olarak Kıbrıs’ın güzide yerlerinde gerçekleştirdiği parselasyon emekleri ve çeşitli konut projeleri gösterilebilir. Akıllı tasarlanmış projeleri cazip ödeme kolaylıklarını müşterileri ile buluşturan EMIC, hem ilgili bölgelere kıymet katıyor hem de müşterilere gayrimenkul edinme olanakları sunuyor.

Orta vadeli projeler ise göreceli olarak daha büyük gayrimenkul geliştirme projelerini kapsıyor. Bugüne dek mahalli ortaklar ile beraber başkent Lefkoşa dahil üç büyük şehirde çeşitli projeler gerçekleştirmiş oldu ve bu mevzuda ciddi başarılar elde etti.

Uzun vadeli projeler ise ekonominin trendlerine ve gereksinimlerine bakılırsa hazırlanan, katma kıymeti yüksek ve sürdürülebilir yatırımları kapsıyor. Bunlara örnek vermek gerekirse gezim, besin güvenliği, sıhhat ve enerji şeklinde çeşitli sektörlerde meydana getirilen markalaşma emekleri gösterilebilir.

Euro – Mediterranean Investment Company Ltd. Kıbrıs Emlak Merkezi Kurumsal üyeleri içinde. Sektörel gelişimleri ve yenilikleri Kıbrıs Emlak Merkezi üstünden yatırımcılara duyuracak.

Etiketler: Euro-Mediterranean Investment Company, emicEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.