DOLAR
32,2940
EURO
34,8099
ALTIN
2.414,56
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Forman Development – Kıbrıs Emlak Merkezi

Forman Development – Kıbrıs Emlak Merkezi
09.11.2023 10:11
5
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe senelerdir etken rol alan ve kaliteli konut projeleri üreten Forman Development ne süre kuruldu? Forman Development yazışma detayları neler? Forman Development hangi hizmetleri veriyor? İşte Kıbrıs Emlak Merkezi’nin kurumsal üye inşaat firmaları içinde bulunan Forman Development sayfası..

Forman Development, forman International Ltd. şirketinin bir yan kuruluşudur. 1993 senesinde Lefkoşa’da kurulan şirket, kaliteli konut ihtiyacını karşılamak için toplu konut projeleri inşa ediyor. Forman International Ltd ise üst yapı bina inşaatlarında uzmanlaştı.

Forman International ve Forman Development şirketinin direktörü Mehmet Ceberrüt ve Koordinatörü Menteş Ceberrüt’dır.

Şirket olarak misyonu; mühendislik ilkelerini temel alarak müşterilerine nesiller süresince ayakta duracak ve kullanılacak kaliteli, kalıcı ve güzel duyu yapılar inşa etmektir. Şirket olarak emek verme ilkeleri aşağıdaki gibidir:

Ekip Emek harcaması
Müşterilerine Saygı ve Dürüstlük
Mühendis İlkelerine Bağlı Ekonomik ve Verimli Üretim
Yenilikçi ve Değişime Açık Olmak
Kaliteye Her Vakit Ehemmiyet Vermek
Emniyetli Emek verme Ortamı
Çevrecilik ve Sürdürülebilirlik
Şirket bünyesinde uzman mühendis, mimar ve teknik elemanlardan oluşan ekibi ile Şimal Kıbrıs’ın her bölgesine ustalaşmış inşaat yönetim hizmetleri sunmaktadır. Bilhassa uzman ekibimizin internasyonal deneyimi olması karmaşa ve oldukça yönlü projelerin öngörülen iş programı ve bütçe çerçevesinde inşa edilmesi ve başarı ile tamamlamasında büyük rol oynamıştır. 20 yıldan aşkın bir süredir etkin olduğu Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe birçok bina projesini başarıyla tamamlamıştır. Devamlı öncelikli hedefleri, müşterilerinin talepleri ve gereksinimlerine uygun olarak, proje müellifleri ile tam yazışma ve uyum içinde, bütçe, kalite ve süre hedeflerine başarı ile ulaşarak projeleri tamamlamaktadır.

Forman International ve Forman Development’in uzman olduğu proje alanları aşağıdaki şeklinde özetlenebilir:

Lüks konut (villa, apartman, rezidans) projeleri
Mağaza, dükkan ve avm projeleri
Ofis binaları
Banka binaları
Sıhhat Merkezleri – Klinikler
Fazlaca amaçlı binalar
Renovasyon ve restorasyon projeleri
Şirket emek verme esaslarına, performans ve “CONSTRUCTION WITH CARE” – “ÖZENLE İNŞAAT” prensipleri ile uzun seneler K.K.T.C.’ye hizmet etmeye devam ederken, yapısını ve ekibini de aynı şekilde paralel olarak düzenlemektedir.

Forman Development yazışma detayları:

8 Ömer Depreli Sokak, Minik Kaymaklı/Lefkoşa
0392 2283588
www.formanint.com

Etiketler: forman developmentEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.