DOLAR
32,2530
EURO
34,7494
ALTIN
2.398,91
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Forman Development ve Konut Projeleri

Forman Development ve Konut Projeleri
06.10.2023 22:45
2
A+
A-

Forman International LTD. 1993 senesinde Lefkoşa’da kurulan mühendislik, inşaat ve proje yönetimi şirketidir.

Şirket Şimal Kıbrıs’taki inşaat sektöründe üst yapı bina inşaatlarında uzman ve önder pozisyonda.

Direktörlüğünü Mehmet Ceberrüt’nın, Koordinatörlüğünü Menteş Ceberrüt’nın yapmış olduğu şirket 20 yılı aşkın, internasyonal tecrübeye haiz, gerek yaşanacak konut gerekse de iş merkezleri mevzusunda oldukça donanımlı.

Misyonu:
Mühendislik ilkelerini temel alarak müşterilerine nesiller süresince ayakta duracak ve kullanılacak kaliteli, kalıcı ve güzel duyu yapılar inşa etmektir. 

Emek verme İlkeleri:
Ekip emek vermesi, müşterilere saygı ve dürüstlük,  mühendis ilkelerine bağlı ekonomik ve verimli üretim, yenilikçi ve değişime açık olmak, kaliteye devamlı ehemmiyet vermek, emniyetli emek harcama ortamı, çevrecilik ve sürdürülebilirlik

Şirket bünyesinde uzman mühendis, mimar ve teknik elemanlardan oluşan ekibi ile Şimal Kıbrıs’ın her bölgesine ustalaşmış inşaat yönetim hizmetleri sunuyor. Bilhassa uzman ekibinde internasyonal deneyimi olması karmaşık ve oldukca yönlü projelerin öngörülen iş programı ve bütçe çerçevesinde inşa edilmesi ve başarı ile tamamlamasında büyük rol oynuyor.

20 Senelik Deneyim
20 yıldan aşkın bir süredir etkin olduğu Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe birçok bina projesini başarıyla tamamladı. Daima öncelikli hedefleri, müşterilerin talepleri ve gereksinimlerine uygun olarak, proje müellifleri ile tam kontakt ve uyum içinde, bütçe, kalite ve süre hedeflerine başarı ile ulaşarak projeleri tamamlamak oldu. 

Uzman olduğu proje alanları:
• Lüks konut (villa, apartman, rezidans) projeleri
• Mağaza, dükkan ve avm projeleri
• Ofis binaları
• Banka binaları
• Sıhhat Merkezleri – Klinikler
• Fazlaca amaçlı binalar 
• Renovasyon ve restorasyon projeleri

Özenle İnşaat
K.K.T.C. genelinde inşaatını yapmış oldukları eserler büyük beğeni topladı. ,

Firmanın emek harcama esaslarına, performans ve “CONSTRUCTION WITH CARE” – “ÖZENLE İNŞAAT” prensipleri ile uzun seneler K.K.T.C.’ye hizmet etmeye devam ederken, yapısını ve ekibini de aynı şekilde paralel olarak düzenliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.