DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Four Seasons Life 2. Etap Satışa Açıldı

Four Seasons Life 2. Etap Satışa Açıldı
01.10.2023 02:56
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs İskele’nin imza projelerinden, denize sıfır bir yaşam sunan Four Seasons Life 2. Etabı satışa açıldı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Four Seasons Life 2. Etap Satışa Açıldı

Şimal Kıbrıs konut projelerinin içinde oldukça dikkat çeken bir proje Four Seasons Life.

Hem konumu hem de denize sıfır bir yaşam sunmasıyla öne çıkan ve yatırımcılarından tam puan almayı başaran benzeri olmayan bir proje.

four seasons life

Şimal Kıbrıs İskele’de konumlanan dev projenin birinci etabında yaşam başladı.

Toplam 420 üniteden oluşan Four Seasons Life’ta toplumsal olanaklar da en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Four Seasons Life projesinde sauna, spa, bahçe, teras, aqua park, çocuk oyun alanları, spor salonu, su sporları benzer biçimde seçenekleri sunulan özelliklerden birkaçı.

four seasons life

Four Seasons Life’ın birinci etabında yatırım yapanların geri bildirimleri oldukça güzel. Aslına bakarsanız projenin satış başarısı da bunu ispatlar özellikte.

Yoğun ilgi gösterilen projede 2. etap satışı görkemli bir lansmanla duyuruldu.

Denize sıfır konumlanan Four Seasons Life 2. Etap satışa çıktı

Four Seasons Life projesinin 2. Etabında ticari üniteler, stüdyo daireler, 1+1, 1+1 loft ve 2+1 daireler mevcut.

4 değişik konut tipi var. Sea Gulf, Sea Storm, Sea Yıldız ve Sea Swan.

Sea Gulf’ta stüdyo daireler, ticari üniteler ve 1+1 loft daireler bulunuyor.  Sea Storm’da 1+1 loft ve 1+1 düzgüsel daireler, Sea Swan’da 2+1 daireler, Sea Yıldız’da ise 2+1 daireler mevcut.

Şimal Kıbrıs İskele bölgesinde İskele Koyu’nda denize sıfır Four Seasons Life 2. Etabı, bulunmuş olduğu organik coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen ve İskele’yi en yalın haliyle hissetmenize olanak veren bir yaşam hayaliyle tasarlandı.

Four Seasons Life 2. Etap’ta açık havuzdan çocuk havuz ve oyun alanlarına, saunadan fitness salonuna, otoparktan güvenliğe kadar gerekseme duyabileceğiniz her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

four seasons life

Four Seasons Life 2. Etap Satış Tutarları

Denize sıfır yaşam alanı sunan projede satış tutarları 50 bin sterlinden başlıyor. Konumuna ve oda sayısına gore fiyatlar değişiyor.

Four Seasons Life 2. Etap’ı detaylı incelemek için tıklayın. 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: four seasons life 2. etap, iskele konut projesi, four seasons lifeEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.