DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Gayrimenkul Sektöründe Konut Tipleri – Kıbrıs Emlak Merkezi

Gayrimenkul Sektöründe Konut Tipleri – Kıbrıs Emlak Merkezi
30.08.2023 07:13
5
A+
A-

Değişik ihtiyaçlara ve tercihlere nazaran çeşitlenen konut tipleri ve bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Gayrimenkul sektörü her geçen gün gelişiyor ve değişik ihtiyaçlara yönelik konut tipleri çeşitleniyor.

İnşaat sektöründe değişik ihtiyaçlara ve tercihlere yönelik birçok değişik konut tipi bulunuyor. Kıbrıs Emlak Merkezi, sektörde en oldukca tercih edilen konut tiplerini sıraladı.

İşte bu konut tipleri arasından en popüler olanları:

 

Apartman Daireleri:

Çoğu zaman oldukca kattan oluşan konut binalarında yer edinen apartman daireleri, kent merkezlerinde yada yoğun sözü geçen bölgelerde çoğunlukla tercih ediliyor. Apartman daireleri birden fazla yatak odası ve banyo ile beraber oturma odası ve mutfak benzer biçimde temel alanlara haiz.

 

Villa:

Çoğu zaman tek kattan oluşan yada iki kattan oluşan evlerden oluşan villalar, geniş bahçeler ve hususi havuzlarla beraber daha lüks bir yaşam seçimi sunuyor. Villalar çoğu zaman kent merkezlerinin haricinde yada daha sakin yerleşim bölgelerinde inşa ediliyor.

 

Dubleks:

İki kattan oluşan dairelerden oluşan dubleksler, apartman dairelerine benzer bir halde kent merkezlerinde yada yoğun sözü geçen bölgelerde bulunuyor. Bir çok dubleks, birinci katta oturma odası, mutfak ve yatak odası benzer biçimde alanlara sahipken, ikinci katta çoğu zaman birkaç yatak odası ve banyo oluyor.

 

Rezidans:

Lüks bir yaşam seçimi sunan rezidanslar, çoğu zaman apartman dairelerine benzer bir yapıya haiz sadece daha yüksek bir seviyede hizmet sunarlar. Mesela, lobi hizmetleri, güvenlik, spor salonu, yüzme havuzu, sauna ve spa hizmetleri benzer biçimde imkanlar sunabilirler.

 

Loft:

Çoğu zaman eski fabrikalar yada depolar benzer biçimde ticari binaların tekrardan tasarlanmasıyla oluşturulan loft daireleri, çağıl ve endüstriyel bir tarzda inşa edilirler. Loft daireleri çoğu zaman yüksek tavanlara ve açık planlı yaşam alanlarına sahiptirler.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: konut tipleriEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.