DOLAR
32,3893
EURO
34,7878
ALTIN
2.396,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Gazimağusa Öne Çıkan Lüks Villa Projeleri

Gazimağusa Öne Çıkan Lüks Villa Projeleri
12.09.2023 20:59
4
A+
A-

Son çağıl konut projeleri ve yatırım fırsatlarıyla Şimal Kıbrıs’ın dikkat çeken bölgelerinden Gazi Mağusa’da konumlanan lüks villa projeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın doğusunda, zamanı dokusuyla hususi kent olma özelliğinde olan Gazi Mağusa’da inşa edilen ultra lüks villa projeleri ile tanıştınız mı?

İnşaat sektörünün deneyimli firmalarının lüks projeleri bu kez Gazi Mağusa’da buluştu.

Detaylar içeriğimizde.

 

Dem’s Construction, Majestik Villaları

Dem’s Construction güvencesi ile Gazimağusa Yeniboğaziçi’ne konumlanan lüks villa projesi birbirinden değişik 5 konut tipine haiz.

Majestik Villaları, Gazimağusa merkeze 5 dk uzaklıkta. Hem kent ile iç içe hem de şehirden uzak olma özelliği sunan projede, 6 tane 4+1 ultra lüks villa, 10 tane 4+1 havuzlu dubleks villa, 5 tane 3+1 dubleks villa, 8 tane 3+1 tek kattan oluşan villa ve 16 tane de 3+1 ikiz villa çeşitleri var.

 

Dörter Construction, 4Ever Green

Gazimağusa ve İskele bölgesinde inşa etmiş olduğu lüks projelerle öne çıkan Dörter Construction’ın 4Ever Green projesi son moda mimari ile inşa ediliyor.

Birinci ve ikinci etap satışlarının tamamlandığı projede 3. Etap satışları sürüyor.

Site içi tesisleri olan ve bölgeye kıymet katan 4Ever Green projesi ile ilgili detaylar için projeyi inceleyebilirsiniz.

 

Tremeşeli Tüm ortaklık, Pangea Villas

Lüks ve mimari tasarımın yaşam bulmuş olduğu proje Mağusa Tatlısu’ya konumlandı.

Tremeşeli Tüm ortaklık kalitesi ile ultra lüks tasarlanan Pangea Villas projesinde toplamda 12 villa bulunuyor.

Bir yanı dağ, bir yanı benzeri olmayan Akdeniz manzarasına haiz projenin teslim zamanı 2025.

 

Etiketler: dörter const, Tremeseli Tüm ortaklık, Dems Construction, lüks villa, gazimağusaEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.