DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Gazimağusa Plajları Yenileniyor – Kıbrıs Emlak Merkezi

Gazimağusa Plajları Yenileniyor – Kıbrıs Emlak Merkezi
26.08.2023 19:40
5
A+
A-

Gazimağusa Belediyesi, sınırları içinde bulunan plajların daha iyi koşullarda hizmet vermesi için emek harcama yapıyor.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Gazimağusa Belediyesi; Glapsides, Palm Beach, Derinya Halk Plajı ve Kapalı Maraş’taki iki plajın temizlenerek güvenli hale gelmesini sağlayarak, plajlardaki tüm ekipmanları tamamlandı.

Plajların halka daha iyi hizmet verecek duruma getirilmesi için kum-toprak temizleme ve eleme makinesi ile plajların temizliği yapılarak sahildeki tehlikeli dal, cam parçaları ve izmarit şeklinde atıklar temizlendi ve kumlar düzeltildi.

Denizlere parasız erişimin anayasal bir hak olduğu bilinciyle hareket eden Gazimağusa Belediyesi, halktan denize girme karşılığında ücret almıyor.

Plajdaki tesisten şezlong, yastık şeklinde hizmetlerden faydalanmayacak olanlar denizi parasız kullanma hakkına haiz oluyor.

Glapsides’i işleten hususi işletmeci kendi tesisini ve şezlongların olduğu alanı kullanacak olanlardan ücret alırken, plajın sağ tarafındaki şemsiyeli alan için ücret ödemeden bir tek denizi ve plajı kullanmak mümkün olacak.

Aynı uygulama Palm Beach’te de yapılıyor. Belediye ekipleri, Glapsides’te Voleybol ve Hentbol saha düzenlemesi de yapmış oldu.

Bunun yanında, Glapsides ve Palm Beach Plajlarında hususi işletmeciler can kurtaran görevlendirmesi meydana getirecek, belediyenin kontrolündeki Derinya Halk Plajı ve Maraş’taki 2 plajda can kurtaran görevlendirilmesi için emekler devam ediyor.

 

Derinya Halk Plajı yeni sezona hazır

Gazimağusa Belediyesi’ne bağlı olan Derinya Halk Plajı belediye ekiplerinin hazırlık çalışmalarını tamamlamasından sonrasında yeni sürem için tekrardan hizmet vermeye başladı.

Kapalı Maraş’ın bittiği noktadaki plajın Gazimağusa Belediyesi tarafınca işletilmesi için Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK) ile Belediye içinde imzalanan eski protokol bu yıl da uygulanıyor.

Plajın işletmesini protokol gereği Gazimağusa Belediyesi yapıyor.

Plaj 29 Ekim’e kadar açık olacak ve 08.00-ile 20.00 saatleri içinde hizmet verecek.

Daha önceki yıllarda olduğu şeklinde, girişlerin kontrollü ve kimlik kartı ile olacağı plajdan, KKTC ve TC vatandaşları yararlanabilecek.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.