DOLAR
32,3939
EURO
34,8222
ALTIN
2.402,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

Girne Alsancak’ta Yeni Yaşam Merkezi: Greenstar Alsancak

Girne Alsancak’ta Yeni Yaşam Merkezi: Greenstar Alsancak
01.10.2023 11:10
5
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe yeni projeler hızla devam ediyor. Greenstar Alsancak, Aladağ İnşaat ve Aderans Construction iş birliği ile yaşam buluyor.

greenstar-alsancak-aladağ-inşaat-aderans-construction-girne-yeni-konut-projesi

Girne Alsancak’ta Yeni Yaşam Merkezi: Greenstar Alsancak

Şimal Kıbrıs inşaat sektörü, açılımı yeni projelerle karşılıyor.

KKTC gayrimenkul sektörünün öncülerinden Aladağ İnşaat, Aderans Constuction ile beraber Girne Alsancak’ta yeni bir projeye başlıyor.

Girne Alsancak bölgesi hem yerli hem de yabancı yatırımcının ilgi gösterdiği bölgeler içinde ön planda. Konumu, doğası ve mimarisiyle popüler olan Alsancak ek olarak toplumsal aktivite imkanları ile de dikkat çekici.

Internasyonal piyasada yatırım adreslerinden biri olarak gösteriliyor Şimal Kıbrıs. Yatırımcı ilgisi de karantina koşullarının hafifletilmesiyle hareketlenmeye başladı. Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Rusça olarak da gösterim yaptığımız için, ilgiyi ve ihtiyacın ne yönde bulunduğunu yakından izliyoruz. Bu ilgiye ve ihtiyaca yönelik bir proje olacak Greenstar Alsancak.

Girne Alsancak’ta yeni bir proje yükseliyor: Greenstar Alsancak

70 daire ve 15 dükkandan oluşan Greenstar Alsancak projesi karmaşık bir yapı ve temelleri fazlaca yakında atılacak.

Greenstar Alsancak projesinin fiyat bilgisi, ödeme kolaylıkları ve kampanyalarını Şimal Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber platformu Kıbrıs Emlak Merkezi olarak 3 dilde (Türkçe, İngilizce ve Rusça) paylaşacağız.

————–

Click to read the news in English

Нажмите, чтобы прочитать новости на русском языке

————–

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: greenstar alsancak, girne alsancak konut projesi, alsancak yeni konut projesiEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.