DOLAR
32,2508
EURO
35,0726
ALTIN
2.464,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Grand Sapphire Resort & Residences İnşaatında Son Durum

Grand Sapphire Resort & Residences İnşaatında Son Durum
20.09.2023 11:49
8
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın en nitelikli projesi Grand Sapphire Resort & Residences inşaatı hızla aşama kaydediyor. Aralık’ta konut teslimlerinin başlamış olacağı eşi olmayan projede son durum Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

grand sapphire iskele long beach

Grand Sapphire Resort & Residences İnşaatında Son Durum

Şimal Kıbrıs’ın en prestijli projelerinden olan ve 7 yıldızlı yaşam kalitesi sunan Grand Sapphire Resort & Residences inşaatı hızla aşama kaydediyor.

Northernland Construction’un İskele Long Beach’de inşa etmiş olduğu “en”leri buluşturan proje, Grand Sapphire Resort & Residences.

Proje birçok mevzuda adanın imza projesi olmayı başardı.

56 dönüm büyüklüğünde, oldukca geniş bir arazi üstüne inşa edilen proje Aralık 2022’de ilk konutları teslim etmeye hazırlanıyor.

Grand Sapphire Resort & Residences projesi birçok başlıkta “ilk” olma özelliği taşıyor. 1574 daire bulunan projenin kendine ilişkin 5 yıldızlı oteli ve casinosu var.

Long Beach denizine komşu olan projede 7000 m2 havuz ve su parkları içeriyor.

İnşaatta Son Durum

Northernland Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Genel Koordinatörü Tarkan Bozkanlı’dan aldığımız bilgilere gore, Grand Sapphire Resort & Residences projesinde inşaat %60 tamamlandı.

A Blok finish aşamasında ve iç dekorasyonlara geçildi, Aralık 2022 tarihinde konut teslimine hazırlanılıyor.

B Blok 9. kata terfi etti ve hızla yükselmeye devam ediyor. 2023 Eylül ayında teslim edilecek olan blok inşaat takvimine uygun aşama kaydediyor.

C Blok ise temel aşamasında ve 2024 Eylül ayında teslim edilecek.

Ayrıca Şimal Kıbrıs’ın en büyük havuzu olma özelliği taşıyan Punta Cana’nın da Aralık 2022’de inşası tamamlanacak.

Altyapı emek harcamaları ve toplumsal aktivite alanlarının inşaatı hızla devam ederken, projenin peyzaj emek harcamaları da başladı. Tabiat dostu tasarlanan projenin %80’i yeşil alandan oluşuyor. Ek olarak peyzaj için kullanılacak ağaçlar, büyümesi için 3 yıl ilkin başka bir bölgede yetiştirilmeye başlandı.

56 dönüm üstüne inşa edilen ve 1574 konut içeren projenin tamamen bitiş zamanı 2024 Eylül olarak planlandı.

Detaylı incelemek için videoyu seyredebilir, projeyi incelemek için linki tıklayabilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Grand Sapphire Resort & Residences, northernlandEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.