DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

Hançer Villaları’nda Kat İrtifak Koçanı Hazır

Hançer Villaları’nda Kat İrtifak Koçanı Hazır
30.09.2023 03:18
1
A+
A-

Hançer İnşaat’ın Şimal Kıbrıs Girne’de inşa etmiş olduğu lüks villa projesi Hançer Villaları’nda Kat İrtifak koçanları hazır. Detaylar haberimizde.

Şimal Kıbrıs Girne’de inşa edilen lüks villa projeleri dikkat çekmeye devam ediyor. Hançer İnşaat’ın Girne Çatalköy’de inşa etmiş olduğu A+ villa projesi Hançer Villaları’da en dikkat çeken villa projeleri içinde yer ediniyor.

4 yatak odalı, geniş yaşam alanlarına haiz, dağ ve deniz manzarası bulunan villalar hem mimari olarak oldukça kullanışlı hem de konum olarak hususi bir bölgede bulunuyor.

Güzel bir de haberimiz var proje ile ilgili, Hançer Villaları’nın kat irtifak koçanları hazır.

Oldukca kısa sürede yaşamın başlamış olacağı bu benzeri olmayan projede artık villanızı aldığınızda tapunuzu da alabiliyorsunuz.

Yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği villa projesinde satışta son 2 villa kaldı.

Kat İrtifak Koçanı Nedir?

Kat irtifakı bir arsa üstünde devam eden ya da ileride yapılması planlanan bir ya da birden fazla yapının kat, daire, iş yeri, depo benzer biçimde ayrı ayrı ve tek başına kullanılmaya uygun bölümleri üstünde yapının tamamlanmasını takiben kat mülkiyetine geçilmesi esas olan, arsanın mülk sahibi ve paydaşları içinde arsa payına bağlı olarak tesis edilen irtifak hakkına denir. Kat irtifakı ile hemen hemen inşaatı bitmeyen yapılarda hisse sahiplerine daire hissesine düşen arsa tapusu anlaşılır.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: hançer villaları, hançer inşaatEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.