DOLAR
32,2044
EURO
35,0158
ALTIN
2.509,91
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

High Hills Developments’ın satışta olan projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi

High Hills Developments’ın satışta olan projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi
26.10.2023 12:59
4
A+
A-

Şimal Kıbrıs Girne konut projeleri içinde sıkça aranan projeler inşa ediyor High Hills Developments. Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyesi olan High Hills Developments’in satışta olan projelerini inceleyeceğiz.

High Hills Developments Girne konut projeleri içinde hem konumu hem de mimarisi ile dikkat çeken binalar inşa etti ve etmeye devam ediyor. Projeleri Girne’de ağırlıklı olarak Girne Merkez’de inşa ediyor High Hills Developments. Gelin beraber uzun seneler inşaat sektöründe hizmet veren firmanın satışta olan projelerini, proje özelliklerini inceleyelim.

High Tower 2

High Tower 2 projesi, Girne’nin merkezinde yer edinen Öğretmen Evi’nin yanında konumlanıyor.

Toplam 26 konut bulunan projede birçok daire, daire sahiplerine teslim edildi ve uygun olan daireler oldukca kısa bir süre içinde müşterilere teslim edilmeyi bekliyor.

Projede tüm daireler satıldı ve geriye bir tek geniş terası ve manzarasıyla 1 tane penthouse satış için uygun durumda.

High Hills Developments, 150 metrekare alana haiz 3+1 olan penthouse daire için %60 peşinat ve sizlere hususi ödeme planı ile olanak sağlıyor.

Dağ ve deniz manzarasına haiz olan ve kendine ilişkin otoparkı olan proje market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

———————–

High Tower 3

High Tower 3 projesi, Girne Merkez’de Piabella Stadyumu’nun yanında içeriyor.

Proje 2 ay içinde daire sahiplerine teslim ediliyor. Toplam 16 konut bulunan projede 14 konut satıldı ve 2 tane geniş teraslı penthouse daire şuan satışta.

High Hills Developments bu projede de yer edinen son iki penthouse daire için fırsat kampanyalar sunuyor ve sizlere hususi ödeme planı olanağı sağlıyor.

155 metrekare ve 135 metrekare geniş teraslara ve benzeri olmayan manzaraya haiz olan dairelerin fiyatı 110.000 GBP den süregelen fiyatlarla sizleri bekliyor. Teslime neredeyse hazır olan dairelerin ödeme planı olarak %60 peşin ve geri kalanı uygun fiyatlar ile taksitlendirme imkanını kaçırmayın..

Girne’nin kalbinde yer edinen ve benzeri olmayan konumuyla dikkat çeken projede market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına oldukça yakındır. Merkezi konumunun yanında dağ ve deniz manzarasının benzeri olmayan güzelliğini sizlere sunan High Tower III, son fırsat kampanyasıyla sizlere kapılarını açıyor.

————————————-

High Park Çatalköy

High Hills Developments’ın Çatalköy’de inşa etmiş olduğu projesi High Park Çatalköy benzeri olmayan mimarisiyle dikkat çekiyor.

Proje 20 tane konuttan oluşan bir yaşam alanı sunuyor. Apartman dairesi ve villadan oluşan sitede satış tutarları 40 bin sterlinden başlıyor. Uygun tutarları ile dikkat çeken projede, sizlere hususi 12 aya teslim edilecek şekilde ödeme planları sunuluyor.

High Park sitesinde satış için sizlere sunulan 1 tane bahçeli daire, 1 tane 2+1 teraslı penthouse daire, 1 tane 3+1 penthouse daire ve 1 tane 3+1 villa bulunmaktadır. Hususi tasarımıyla dikkat çeken projede gene kampanyalar sizleri bekliyor.

40.000 GBP’den süregelen fiyatlar ile Çatalköyde bulunan bu görkemli sitede hususi taksitli ödeme planları bulunuyor.

50 metrekare alana haiz ve kendine ilişkin bahçesi bulunan 1+1 dairenin fiyatı 40.000 GBP, 120 metrekare alana haiz geniş teraslı 2+1 penthouse dairenin fiyatı 65.000 GBP, 200 metrekare alana haiz ve kendine ilişkin hususi otopark ile bahçesi bulunan ve tasarımıyla dikkat çeken villanın fiyatı 125.000 GBP. Üstelik yalnızca %35 peşinat ve geriye kalan taksitlendirme seçeneği sunuyor High Hills Developments.

Kendine ilişkin otoparkı, bahçesi, havuzu olan proje market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına yakınlığı ile kolay ulaşım imkanı bulunuyor. Dağ ve deniz manzarasını sizlere beraber sunan High Park projesi, evinizde keyifli zaman geçirmeniz için tasarlandı. Her dairenin kendine ilişkin bahçesi ortak alan havuzu ve ortak yaşam alanı bulunuyor.

Etiketler: High Hills Developments, high tower 2, high tower 3, high park çatalköyEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.