DOLAR
32,2774
EURO
35,0865
ALTIN
2.475,98
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

İskele Long Beach konut projesi Sea Pearl Residences villalarında hususi fırsat

İskele Long Beach konut projesi Sea Pearl Residences villalarında hususi fırsat
29.09.2023 18:09
6
A+
A-

Şimal Kıbrıs İskele’de kazançlı fırsat. Noyanlar Firmalar Grubu imzalı Sea Pearl Residences villalarında tam 10,000 sterlinlik indirim var. Hususi fırsatın bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

noyanlar sea pearl residences

İskele Long Beach konut projesi Sea Pearl Residences villalarında hususi fırsat

Şimal Kıbrıs’ın gözdesi İskele Long Beach’te keyifli bir yaşama ne dersiniz? Noyanlar Firmalar Grubu imzası taşıyan Sea Pearl Residences projesinin villaları için Haziran ayına hususi kazançlı bir fırsat var.

Kıbrıs inşaat sektörünün köklü markalarından Noyanlar Construction, bölgede birçok projeye haiz. Otel konforu sunan dinlence evi konseptli projeler yerli ve yabancı yatırımcıların her dönem ilgisini topluyor. Hem alırken kazandıran, hem de kira garantili ve kısa dönem kiralama modeliyle, yatırımlar kısa sürede kendini ödüyor.

Çift aşı olanların karantinasız bir halde adaya gezi etmeye başladıkları dönemde, Noyanlar dikkat çeken bir kampanya başlattı. 52 villa ve 2 apartmandan oluşan Sea Pearl Residences konut projesi için hususi bir indirim yapmış oldu.

Projenin villaları için geçerli olan indirimin tutarı tam 10,000 Sterlin.

3 yatak odalı ve tam müstakil 170 m2’lik villanın satışı 170,000 sterlinden, Haziran ayına hususi olarak 160,000 sterline düştü.

3-6 ay içinde yaşamın başlamış olacağı proje, İskele Long Beach bölgesinde konumlanıyor. Ve denize mesafesi bir tek 800 metre.

Detaylı informasyon ve yazışma için:

+90 392 444 60 60

sea pearl long beach

Etiketler: sea pearl residences, noyanlar, long beachEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.