DOLAR
32,2550
EURO
35,0219
ALTIN
2.465,84
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

İskele Long Beach’e Lüks Rezidans Projesi: Vista Mare

İskele Long Beach’e Lüks Rezidans Projesi: Vista Mare
22.09.2023 20:48
7
A+
A-

Parvista Mare Development’ın İskele Long Beach’te inşa etmiş olduğu lüks rezidans projesi Vista Mare projesini incelediniz mi? Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

İskele Long Beach bölgesi yatırımcıların son dönemde tercih etmiş olduğu bölgelerden biri. Bilhassa toplumsal olanakları, yürüyüş ve bisiklet yolları, benzeri olmayan Akdeniz sahilleri ile yaşam standardını artıran bir bölge Long Beach.

Tüm dünyadan yatırımcıların ilgisi çeken bölge bilhassa Forbes’un haberinden sonrasında Şimal Kıbrıs’ta yatırımların merkezi olma mevzusunda aşama kaydediyor.

Bölgeye meydana getirilen projeler de dünya standartlarında inşa ediliyor. Birbirinden lüks, birbirinden kapsamlı, kendi içinde toplumsal olanakları kuvvetli konut projeleri art arda geliyor.

Bunlardan biri de Vista Mare. Parvista Mare Development’in İskele Long Beach’e inşa etmiş olduğu lüks rezidans projesi.

Kuvvetli bir ana paraya ve ustalaşmış bir ekibe haiz olan şirket kaliteli yaşam alanları üretmeyi hedefliyor ve Şimal Kıbrıs’ın en büyük projelerinden birini inşa ediyor.

vista mare

Akdeniz’in benzeri olmayan mavisi ve İskele’nin organik dokusunun buluşmuş olduğu bir proje 410 konuttan oluşuyor.

5 bloktan oluşan projede, 1+1, 2+1 ,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. 61 metrekareden 147 metrekareye kadar kullanım alanı elde eden daireler yaşam standardını çoğaltmak için tasarlandı ve inşa ediliyor.

Lobi, spor salonu, hamam, sauna, oyun alanları, açık-kapalı yüzme havuzları, market, kafe ve restoran şeklinde toplumsal aktiviteleri bünyesinde bulunduran Vista Mare yürüyüş yolları, bisiklet yollarına da oldukça yakın konumda.

En mühim özelliklerinden birisi de Engelli dostu olarak tasarlanması.

Kısa sürede satışa çıkacak olan Vista Mare projesiyle ilgili gelişimleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nden takip edebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Pervista Mare, Vista MareEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.