DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Island Green Construction Green&Blue Projesinin Konumu

Island Green Construction Green&Blue Projesinin Konumu
03.09.2023 16:07
5
A+
A-

Kıbrıs inşaat sektörünün süratli büyüyen firmaları içinde olan Island Green Construction’ın Green&Blue projesi Şimal Kıbrıs’ın hangi bölgesinde? Bölgeyi ön plana çıkaran özellikler neler?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Tabiat dostu Island Green Construction’ın Green &Blue projesinin adresi Yeni Erenköy.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Island Green Construction’ın Yeni Erenköy’e ikinci projesi olan Green&Blue 4 değişik konut tipinden oluşuyor.

Toplam 27 konuttan oluşan proje tabiat ile lüks yaşamı beraber sunuyor.

Pool-bar, tenis, basketbol sahaları ve aktivite alanları ile evinizden bir adım ötede size birçok hobinizi gerçekleştirme imkânı sunana Green &Blue projesinin inşaat emek harcamaları da başladı.

Adını konumundan alan Green & Blue projesi Yeni Erenköy’ün eşi olmayan doğasından esin alınarak tasarlandı. Kıbrıs adasının yeşil nebat örtüsü ile çevrilmiş topraklarının ve masmavi denizinin birleştiği yegâne bölgesi Karpaz.

Karpaz yarımadasının doğu ucunda yer edinen Yeni Erenköy, haiz olduğu naturel güzellikler ve zamanı dokusuyla dikkat çeken bir bölge.

Son zamanlarda gezim sektörünün de canlandığı Yeni Erenköy; naturel güzellikleri, zamanı dokusu, ziraat ve balıkçılık faaliyetleri ile Şimal Kıbrıs gezim sektörüne katkı elde eden mühim bölgeler içinde.

Lüks tasarımı, çağdaş mimarisi ile ilgi çeken Green&Blue projesinde sınırı olan sayıda konut kaldı.

İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü bu lüks projede siz de yerinizi alın.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: green&blue, yeni erenköy, island green constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.