DOLAR
32,4859
EURO
34,7230
ALTIN
2.418,26
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Island Green Construction İmzalı, Green & Blue Projesinin Konut Tipleri

Island Green Construction İmzalı, Green & Blue Projesinin Konut Tipleri
26.08.2023 04:25
5
A+
A-

Tabiat ananın içinde lüksü yaşayacağınız Island Green Construction imzası taşıyan Green&Blue’nun konut tiplerini inceliyoruz.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Aykut Satvet direktörlüğünde hızla büyüyor ve tabiat dostu projelere imza atıyor Island Green Construction.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üye Island Green Construction’ın Dipkarpaz Yeni Erenköy’de ikinci projesi olan Green& Blue tabiat ile lüks yaşamın harmanlandığı bir proje.

Konumu, toplumsal olanakları ve yeşilliği ile dikkat çeken Green&Blue’da satışlar hızla ilerledi ve projede sınırı olan sayıda konut kaldı.

İnşaat çalışmalarının da başladığı Green&Blue projesi Yeni Erenköy’ün kusursuz doğasından esin alınarak tasarlandı.

 

Green&Blue Konut Tipleri:

Yenierenköy’de 8.724 m2 alan üstüne 27 tane konut ve 4 değişik ev tipinden oluşan Green&Blue’da 10 tane 2+1 müstakil tipi SUNSET VILLAS, 3 tane 1+1 apartman tipi SUN VALLEY BLOK, 4 tane 2+1 müstakil tipi SUN SEIZE VILLAS ve gene 10 tane 1+1 apartman tipi SUNRISE BLOK, 4 değişik ev tipinden oluşuyor.

Doğu, batı ve şimal cepheli olan konutlar, Akdeniz’in altın plajlarına ve Yeni Erenköy’ün yemyeşil doğasına bakıyor.

 

Sunset Villas ve Sunseıze Blok

2+1 müstakil

Sunset Villa’s seçeneğinde açık garaj ve yarı açık pergola teras bulunurken, Sunseize Blok seçeneğinde ise yarı açık garaj ve pergola teras var.

Geniş bahçe alanı, ortak yeşil bahçe ve havuz bulunan müstakillerde, teras katında barbekü yapabileceğiniz alan ve mini mutfak da mevcut.

Hususi tasarım taş kaplama duvarlara haiz konut tipinde şömine ve tüm yatak odalarında kolaylıkla kullanabileceğiniz gömme dolaplar var.

Projede 7/24 güvenlik kameraları da mevcut.

Tercihe gore blok müstakile merkezi ısıtma, seramik ve parke seçenekleri ile mutfak dolabı renk seçeneği sunan proje, villa tipi müstakilde de bu seçeneklerin yanı sıra konutu 3+1’e çevirme ve isteğe gore hususi havuz imkânı da var.

 

Sun Valley Blok ve Sunrise Blok

1+1 Apartman tipi

Zemin kat ve birinci kat seçeneği bulunan apartman tipi blokta Sun Valley tercihinde yatak odalarında balkon, Sunrise Blok’ta ise yatak odalarında teras bulunuyor. Ek olarak Sun Valley blokta şömine de var.

Blokların zemin katında bahçe alanı bulunurken, birinci katında ise teras kat BBQ ve mini mutfak mevcut.

Ortak yeşil bahçe ve havuz bulunan blokların ahşap görünümlü metal döşem ızgaraları, zeminde yarı açık teras, traverten merdiven ve teras kenarlıkları, klima alt yapısı, tasarım taş kaplama duvarlar, açık oturum iç kapılar ve massive giriş kapıları konutun öteki özelliklerinden.

Konutların tüm yatak odalarında gömme dolap, çift camlı alüminyum pencere ve balkon kapıları, merkezi yer altına gömme su tankı, ferforje merdiven ve çatı teras korkulukları ve elektrikli su ısıtıcısı bulunuyor.

İsteğe gore; merkezi ısıtma sistemi, seramik ve parke seçenekleri ile mutfak dolaplarının rengini kendiniz belirleyebilirsiniz.

 

Projede sınırı olan sayıda kalan konutlarda siz de yerinizi almak için derhal Island Green Construction ile iletişime geçin.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: yenierenköy, green&blue, island green constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.