DOLAR
32,2641
EURO
34,7944
ALTIN
2.403,30
BIST
10.295,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

Island Green Construction İmzalı Yalusa Homes Projesinde Tüm Satışlar Bitti

Island Green Construction İmzalı Yalusa Homes Projesinde Tüm Satışlar Bitti
17.09.2023 23:27
5
A+
A-

İlk projede başarı göstermiş satış grafiği. İş insanı Aykut Satvet’in direktörlüğünü yapmış olduğu Island Green Construction, Yalusa Homes projesinde tüm konutları sattı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Island Green Construction’ın Şimal Kıbrıs’ın en güzel sahillerine haiz Yeni Erenköy bölgesine konumlandırdığı toplam 47 konuttan oluşan Yalusa Homes projesinin tüm satışları başarıyla tamamlandı.

Direktörlüğünü Şimal Kıbrıslı iş insanı Aykut Satvet’in yapmış olduğu Island Green Construction, ilk projesinde ciddi bir başarı sergiledi. Global bir alıcı kitlesine ulaşan inşaat şirketi, kısa sürede proje satışlarını kapattı.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Island Green Construction’ın hem mimarisi hem de tasarımıyla doğaya ve rahat yaşama kıymet veren Yalusa Homes projesi, 6 değişik konut tipinden oluşuyor.

Island Green Construction’ın satışlarını hızla gerçekleştirdiği Yalusa Homes Projesi’nden sonrasında aynı bölgeyi tercih ederek inşa etmiş olduğu ikinci proje Green&Blue, 55 tane konut ve 4 değişik ev tipinden oluşuyor. 

Yeni Proje Başlıyor

Yalusa Homes fırsatını kaçıranlara ikinci bir talih durumunda olan Green&Blue projesinde kendinize bir yaşam alanı yaratmak için Island Green Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

Mimarisi ve lokasyonu ile benzersiz bir proje olan Green & Blue,  55 tane konut ve 4 değişik ev tipinden oluşuyor.  

Yeni Erenköy’de yer edinen proje yeşil ve maviyi eşi olmayan bir tablo şeklinde önünüze seriyor.

Adını konumundan alan ‘’Green & Blue’’ projesi Yeni Erenköy’ün eşi olmayan doğasından esin alarak tasarlandı. Island Green Construction bu proje ile aldığınız her nefeste size yeni bir yaşam armağan ediyor.

Tabiat dostu olan Island Green Construction, size tabiat ile lüks yaşamı beraber sunuyor.

Pool-bar’ı, tenis ve basketbol sahaları, aktivite alanları ile evinizden bir adım ötede size bir oldukca hobinizi gerçekleştirme imkanı sunuyor. Green & Blue ile Akdeniz’in en güzel kumsallarına komşu olabilirsiniz.

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.