DOLAR
32,2504
EURO
34,7636
ALTIN
2.410,90
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Island Green Construction’dan KKTC Hususi Eğitim Vakfı’na Destek

Island Green Construction’dan KKTC Hususi Eğitim Vakfı’na Destek
26.09.2023 03:07
4
A+
A-

Island Green Construction toplumsal mesuliyet projesi kapsamında KKTC Hususi Eğitim Vakfı’na destekte bulunmuş oldu. Detaylar haberimizde.

Aykut Group of Companies Firmalar Grubu, bünyesinde hizmet veren Island Green Construction yeni yıl toplumsal mesuliyet projesinde ÖZEV’e destek oldu.

KKTC Hususi Eğitim Vakfı(ÖZEV), hususi eğitim gereksinimi bulunan bireylerin öğrenme haklarından yararlanmaları, maddi ve içsel varlıklarını geliştirmelerine elverişli bir ortam sağlamak için etkinlik gösteriyor. 0-35 yaş arası değişik gelişen her bireye eğitim veren ÖZEV ekibi ile bireyselleştirilmiş eğitim programından, bağımsız yaşam becerilerini geliştirmek üstüne birçok mevzuda değişik gelişen bireylere destek oluyor.

Island Green Construction’da ÖZEV mensupları ile beraber hareket ederek, eğitim gören evlatların gereksinimlerini belirledi ve eksiklerini tamamlamalarında destek oldu. Ek olarak yeni işbirlikleri de geliştirildi.

Island Green Construction sorumluları Ceren Boyacı ve Kira Safonova, “insana, eğitime meydana getirilen katkının, verilen değerin her şeyin üstünde olduğu bilinci ile bunun her insana örnek olmasını ve bilhassa vakıf, dernek şeklinde gelirinin büyük çoğunluğunu bağışlardan elde eden kuruluşlara desteklerin artmasını temenni ediyoruz” diyerek herkesi bağışta bulunmaya çağrı etti.

Ikimiz de Kıbrıs Emlak Merkezi ailesi olarak bu anlamlı davranışlarından dolayı Island Green Construction’u kutlarız.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: island green constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.