DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Island Green Construction’un Karpaz Yeni Erenköy Projesi Yalusa Homes’ta Satış Başarısı

Island Green Construction’un Karpaz Yeni Erenköy Projesi Yalusa Homes’ta Satış Başarısı
22.09.2023 12:41
4
A+
A-

Yalusa Homes, Şimal Kıbrıs’ın en gözde lokasyonlarından önde gelen Yeni Erenköy/Dipkarpaz bölgesinde Island Green Construction tarafınca inşa ediliyor. Bölgenin avantajları ile beraber çevre dostu olarak inşa edilen projede satışlar hızla aşama kaydediyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

yalusa homes-island green construction

Şimal Kıbrıs’ın en bakir alanlarından olan ve görkemli doğasıyla öne çıkan eşi olmayan bir bölge Dipkarpaz. Kumsalları, denizi, organik spor alanlarıyla adaya her gelenin kesinlikle ziyaret etmiş olduğu bir bölge. İskele ilçesine bağlı olan Yeni Erenköy, Karpaz’ın gelişime öncülük eden bir bölgesi.

Yalusa Homes projesi de Yeni Erenköy’de inşa edilen eşi olmayan projelerden.

Projenin bulunmuş olduğu arazinin çevresinin yeşil alan olması sebebiyle hem konumu hem de sahile yakınlığı ile alıcılarına tabiat ile iç içe bir yaşam fırsatı sunuyor. Böylelikle Yalusa Homes, Island Green Construction’un tüm detaylarıyla tasarladığı, yaşama kıymet katan bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Bu görkemli atmosferde tabiat yürüyüşleri yapmak, Akdeniz’in masmavi sularında yüzmek bir lüks değil. Organik yaşama ilginiz var ise Kıbrıs’a özgü birçok natürel yiyeceği de bölgede toplamak mümkün. Ek olarak süpermarketler, sıhhat kuruluşları, eczane ve banka benzer biçimde ihtiyaçlarınızda projenin konumuna oldukça yakın.

Yalusa Homes Projesinin İnşaatında Son Durum

Projede evlerin konumundan yapı karakteristiğine ve taş kaplamalarına kadar tabiat ile bütünlük sağlanması hedeflendi. Island Green Construction, evlerin dış tasarımını tabiat ile bütünleştirirken iç tasarımlarını yalın ve müşterilerinin gereksinimlerine yanıt verecek şekilde planladı. Şöminesinden barbeküsüne kadar kalite ve konforu bir arada bulabileceğiniz proje.

Projenin inşaatı da satışları da hızla aşama kaydediyor. İnşaatın %60’ı tamamlandı diyebiliriz, hatta ev alanlar vitrifiye ve seramik seçimlerine başladı bile.

Yalusa Homes Projesinde Satış Başarısı

Hem mimarisi hem de konumuyla Şimal Kıbrıs’ın en oldukça aranan projeleri arasına giren Yalusa Homes projesinde toplam47 konut mevcut.

Ve satışlarda %70 rakamına ulaşıldı. Amortisman süresi bakımından da oldukça avantajlı olan bu projede, geriye kalan son dairelerde yerinizi ayırmak için sizde Island Green Construction ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: yalusa homesEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.