DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Kıbrıs Developments’ın gelenekselleşen tapu ve anahtar teslimine ‘phygital’ dokunuş

Kıbrıs Developments’ın gelenekselleşen tapu ve anahtar teslimine ‘phygital’ dokunuş
05.10.2023 12:57
6
A+
A-

Eş zamanlı tapu ve anahtar teslimi alışkanlığıyla malum Kıbrıs Developments, pandemiye karşın geleneği sürdürdü. Pandemi sebebiyle global yatırımcılar gelemese de, çözüm dijitalde bulunmuş oldu. Şirket ‘Phygital’ ile yeni bir ilke imza attı.

phygital kıbrıs

Kıbrıs Developments’ın gelenekselleşen tapu ve anahtar teslimine ‘phygital’ dokunuş

Pandeminin başladığı günden bu yana dijital bakış açısının ne kadar mühim bulunduğunu, dijitale yatırımın her koşulda kazandırdığını görüyor Kıbrıs emlak sektörü. Online lansman, online sunum ve online satıştan sonrasında, yeni bir ilkle tanıştı sektör: Online tapu ve anahtar teslimi…

Her şey iyi giderken aniden dünyayı alt üst eden koronavirüs Covid-19, Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni de negatif etkiledi. Uçuşlar, sınır kapıları, hatta sokağa çıkma yasakları derken, yaşam benzer biçimde işler de durmak noktasına geldi. Zamanında markasını ve ürünlerini dijitale taşıyan, marka kıymetini dijital platformda yaşatanlar hariç…

Mesela Kıbrıs inşaat sektöründe bugüne dek yalnız ağızdan ağıza pazarlama yöntemleriyle satış icra eden birçok şirket, pandemi sürecinde sıkıntılı günler yaşadı, yaşıyor.

Dijital Marka Kıymeti Kuvvetli Olan Başarıyor

Dijital yatırıma, tanıtıma ehemmiyet verenlerse bu zor dönemde bile marka değerine kıymet katarak büyüyor. Cyprus Construction firmasının İsveç’teki müşterilerine online sunum yaparak projelerini gezdirmesi, Northernland Construction’un ‘hepimiz ne yapacağız’ derken online satış sürecine öncülük edip yeni rekorlar kırması her insana örnek oldu.

Bu örneklere en yenisi ve farklısı eklendi. Kıbrıs Developments tapu ve anahtar teslimini dijital platforma taşıdı, online olarak yapmış oldu…

Kıbrıs’ta Bir İlk: ‘Phygital’

Çağatay Özbirim yönetiminde Kıbrıs inşaat sektörüne markalı konut projeleri katan şirket için, en mühim aşama her projesi için zamanında tapu ve anahtar teslimi. Firmanın her projesinde eş zamanlı olarak hem anahtar, hem de tapular sahiplerine törenle veriliyor her dönem… Bu yıl iyi mi olacağı merak mevzusuydu. Değişik bir çözüm bulunmuş oldu. Pandemi sebebiyle ülke genelinde bazı konut projelerinde gecikme yaşanırken, Kıbrıs Developments Natura projesi hem zamanında, hem de ‘phygital’ adı verilen bir yöntemle sahiplerine kavuştu.

Canlı Yayında Ülkeler Buluşması

Kıbrıs Developments Proje Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim’in organize etmiş olduğu etkinlik, tam 7 ülkeden yatırımcıları buluşturdu. Şimal Kıbrıs Alsancak’ta meydana getirilen törene Türkiye, İsveç, Norveç, Almanya, Kazakistan ve Rusya’dan konut sahipleri katıldı.

Ortalama iki saat devam eden canlı yayında tapu ve anahtar teslimi yapılmış oldu, nazara karşı zeytin tütsülendi.

Online lansman, online sunum ve online satıştan sonrasında Kıbrıs inşaat sektörüne kazandırılan bu etkinlik modeli, istenirse dijital yöntemlerin ne kadar amaç odaklı kullanılabildiğini bir kez daha göstermiş oldu.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

çağla özbirimkıbrıs developments phygital

 

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.