DOLAR
32,3846
EURO
34,7462
ALTIN
2.398,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Kıbrıs Emlak Merkezi Türkçe, İngilizce ve Rusça ile fark yaratıyor

Kıbrıs Emlak Merkezi Türkçe, İngilizce ve Rusça ile fark yaratıyor
25.09.2023 06:47
3
A+
A-

Kıbrıs emlak ilanları ve KKTC inşaat projelerini global yatırımcıyla buluşturuyoruz. Kıbrıs Emlak Merkezi Türkçe, İngilizce ve Rusça ile kurumsal üyelerine yepyeni bir fırsat sunuyor.

kibris-emlak-merkezi

Kıbrıs inşaat sektörü için yurt dışı açılımın en büyük anahtarı, internasyonal fuarlardı. Avrupa, İngiltere ile bilhassa son yıllarda KKTC emlak yatırım potansiyeli hızlanan İskandinav ülkeleri ve Rusya bölgesi fuarlar için sıkça tercih ediliyordu. 

Birçok inşaat sektörünün yurt dışı satış ekibi, aylarca bu fuarlar için hazırlanıyor, kısa süreli buluşmada en iyi süreç yönetimini sağlamak için planlama yapıyordu. 

Bu fuarlarda anlık son kullanıcıya satış ihtimali birazcık daha düşük oluyordu, fakat sonrası için KKTC ziyaret planlaması satışa giden yolda bir adımdı. Bir öteki fuar pozitif yanları ise, firmaların fuara gittikleri ülkelerin mahalli pazarında hizmet veren çözüm ortaklarıyla ortaklık için önemliydi. 

Fakat pandemi geldi, tüm akış bozuldu. 

Coronavirüs COVİD-19’un Dünya Sıhhat Örgütü tarafınca pandemi olarak duyuru edilmesinin arkasından tüm hazırlıkları meydana getirilen, açılması için gün sayan fuarlar bile iptal edildi. Ortalama 1 senedir da devam ediyor. 

Daha ilkin neredeyse iki üç haftada yurtdışı fuarlara katılan, markasını ve ülkesini temsil etmek, yeni satış kanalları oluşturmak için çalışan Kıbrıs inşaat firmaları, bu süreci gezi kısıtlamaları sebebiyle ülke içinde tamamlıyor. 

Dijital Emlak Fuarı: Kıbrıs Emlak Merkezi

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber duyuru portalı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, senelerdir kurumsal üyelerimize kurduğumuz sistemi tanımlarken yaptığımız ‘7 gün, 24 saat ve 365 gün açık emlak fuarı’ benzetmemizin ne kadar doğru bulunduğunu gördük. 

Şu sebeple fuarlar semt pazarı değil. Ürüne bakıp geçmezsiniz. Stant stant da dolaşmazsınız. Şu sebeple katılımcı şirket oldukça, vakit kısıtlıdır.

Dev fuar alanlarının içinde duruşu ve tasarımıyla dikkatinizi çeken, ürünüyle size dokunan firmayı uzaktan incelersiniz ilkin. Sonrasında da standına gidip yazışma oluşturmak istersiniz. Onları tanımak, ne yaptığını, çalmış olduğu ülke ve sektördeki konumunu idrak etmek mühim bu süreçte. 

İşte ikimiz de Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, kurumsal üyelerimize markalarını en iyi şekilde sergileme fırsatı sunuyoruz. İmza attıkları markalı konut projelerini, proje haberlerini, sektöre yön veren analizlerini ve hususi röportajlarını yatırımcı adaylarının erişimine açıyoruz. 

Almış olduğu hizmeti doğru kullanan, yazışma sürecini sıhhatli yöneten kurumsal üyelerimiz, ilk günden bu yana bu hizmetin fazlasıyla kazananı oldu. O yüzden mutluyuz. 

Kıbrıs’ta İlk ve Tek: 3 ANADİLDE YAYINDAYIZ

Pandemi sürecinde sunduğumuz bu pozitif yanları, fuarların da salgından etkilendiğini görerek global bir hale getirmek istedik. İyi bir planlama yaptık, oldukça çalıştık ve başardık. Kıbrıs Emlak Merkezi artık 3 anadilde hizmet veriyor: Türkçe, İngilizce ve Rusça.

İnternette gezerken görürsünüz, sitelerde fazla fazla dil seçeceği var. Mevcutu çevirmek için kullanılıyor onlar. Bizim kurduğumuz sistem o şekilde değil. Tamamıyla birbirinden bağımsız, 3 ayrı dil ve akış kullanıyoruz.

Kıbrıs’ta ilk ve tek olan bu ayrıcalıklı avantajımızla kurumsal üyelerimiz hem bölgeyle ilgili araştırma meydana getiren yatırımcılara kendi dilinde ulaşacak, hem de mevcut müşterilerine proje ve yatırımlarıyla ilgili gelişimleri gene kendi dilinden duyurma fırsatı yakalayacak. 

Kurumsal üyelerimiz, Kıbrıs emlak ilanları, konut projeleri, haberler, yatırım rehberi, köşe yazıları ve öteki tüm alanlar 3 ayrı dilde, doğru hedef kesime ulaşıyor artık. 

Yalnız inşaat ve emlak da değil. Mevcut akışa ek olarak dahil ettiğimiz Kıbrıs şirket rehberi ile herhangi bir sektörde Ingilizce ve Rusça arama meydana getiren satın alan adaylarına, KKTC talebe yurtları kategorisiyle de Şimal Kıbrıs üniversitelerini araştıran ve konaklama seçeneklerini inceleyen yabancı öğrencilere varlıklı bir araştırma deposu sunuyoruz..

Zor ve oldukça zahmetli bir mesuliyet aldığımızın farkındayız, fakat biz bu işi seviyoruz. Kıbrıs Emlak Merkezi olarak 7. yılımızda, kurumsal üyelerimizin marka kıymetini global platforma taşımaktan mutluluk duyuyoruz. 

Kurumsa Üyelik Fırsatları Hakkında Informasyon Almak İstiyorum

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.