DOLAR
32,3622
EURO
34,7316
ALTIN
2.393,95
BIST
10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

KKTC Elazığ depremi yardımı kampanyası için tek yürek oldu..

KKTC Elazığ depremi yardımı kampanyası için tek yürek oldu..
05.11.2023 01:09
4
A+
A-

Elazığ depreminde ziyan olan vatandaşlar için düzenlenen yardım kampanyasına KKTC’den tam destek geldi. İşte detaylar..

Merkez üssü Elazığ olan depremde ziyan olan vatandaşlar için Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV 8’de canlı yayında meydana gelen “Tek Yürek” yardım kampanyasında 51 milyon TL bağış toplandı. Kampanyaya KKTC’den de büyük destek geldi.

Oldukça sayıda meşhur ve iş insanının yanı sıra birçok yurttaş da kampanyaya destek vererek Elazığ’ın yaralarını sarmak için tek yürek oldu.

Türkiye’de Üstün dereceli Bağış Cemil Kazancı’dan

Canlı gösterilen programda Acun Ilıcalı’ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı, 2 milyon TL ile Türkiye’de üstün dereceli bağışı icra eden şahıs oldu.

KKTC’de Üstün dereceli Bağış Demet Şahin’den

KKTC’den birçok iş insanı canlı gösterilen “Tek Yürek” yardım kampanyasına katılarak yapmış olduğu bağışlarla Elazığ için tek yürek oldu.

Programa canlı yayında telefonla katılan yardımsever iş insanı Demet Şahin ise depremde vefat edenlere başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek 350.000 TL’lik bağış yapmış oldu. Şahin, KKTC’den en yüksek bağışı icra eden isim oldu.

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.