DOLAR
32,2085
EURO
35,0024
ALTIN
2.513,22
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

KKTC’de bir ilk! İnşaatta online hizmet – Kıbrıs Emlak Merkezi

KKTC’de bir ilk! İnşaatta online hizmet – Kıbrıs Emlak Merkezi
30.10.2023 14:38
6
A+
A-

Noyanlar Firmalar Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, evinden çıkmak istemeyen yerli müşteriler ve yurt haricinde olan müşteriler için kurmuş oldukları online sistemi konu alıyor..

Toplumsal sağlığı korumak için evde kaldığımız bir süreçten geçtik. Ortalama 2 aylık bir savaşım ile vatanımızda korona virüs tehlikesinin önüne geçtik. Son haftalarda meydana getirilen kontrol neticeleri negatif.

Gene de gereksinim olmadıkça dışarı çıkmamak mühim bir mevzu. KKTC inşaat firmaları içinde kuvvetli adlardan Noyanlar Firmalar Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan bu süreçte müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak için kurmuş oldukları online sistemi konu alıyor..

Haftalar sonrasında iş dünyası yeni dönemde çalışmaya başladı, siz şirketiniz adına iyi mi bir başlangıç yaptınız?

Doğal olarak ki tüm önceliğimiz, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını ön planda tutarak hijyen önlemlerimizi almak oldu.

Evde kaldığımız süre süresince çalışmaya devam ettik aslen. Projelerin üstünden geçtik, yeni projelerin detaylarını belirledik, kendimizi geliştirdik ve döndüğümüzde işe 4 elle sarılmak için hazırlıklarımızı tamamladık.

Bu sürede yeni gereksinimler oluştu ve bizde onları tespit ederek hazırlıklar yaptık. Kimsenin evden çıkmadığı işlerin bir tek online devam edebildiği bir süreçten geçtik. Bu değişime ayak uydurmamız gerekiyordu ve bu mevzuda çalışmalarımıza başladık.

Pandemi öncesi zamana bakılırsa iş hayatında değişenleri iyi mi sıralarsınız?

Artık kimsenin eski yaşamı olamayacağını bilerek, ilk olarak sıhhat diyerek ve her insanın sağlığını korumayı hedefleyerek başladık. Ülkeye gelemeyen yabancı müşterilerimizi ve evden çıkmak istemeyen yerli müşterilerimizi düşünerek, bizlere daha kolay erişmesi için hususi online sistemler oluşturduk.

Tüm müşterilerimizin kendilerini güvende hissetmesini sağladık. Müşterilerimiz için değişik alternatifler oluşturarak bu zor süreci onlarla beraber dengelemeye çalıştık.

Yaptığımız online sistem dünyada örnekleri olan sadece vatanımızda hemen hemen örnekleri olmayan bir sistem. Vatanımızda bir ilki başlatacağız diyebilirim. Yeni dünya olarak nitelendirdiğimiz bu zamanda teknolojik ve dijital gelişimlere, açılımlara ihtiyacımız var. Bu mevzu eskisinden fazlaca daha mühim hale geldi.

Kısa ve uzun vadeli hedeflerinizde değişimler oldu mu?

Şirketimiz çoğu zaman uzun vadeli hedeflerle ilerlemeyi tercih eder. Daima güvenli adımlarla yol almış olduğu için uzun vadeli hedeflerimizde bir değişim yok diyebilirim. Dönemin şartlarını göz önüne aldığımızda, daha da güvenli adımlarla önümüzü görerek ilerleyeceğiz.

Yol haritanızda, öncelik esnasında neler var?

Ilk olarak devam ettiğimiz konut projelerinde sayısı yüz elliyi aşan konut teslimlerimiz var.

Bu konutları en güzel şekilde teslim etmek ve müşterilerimize sunmak en mühim ve öncelikli hedefimiz.

Mevcut projelerimize de devam etmekteyiz. Şantiyelerimiz açıldığı andan itibaren çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İşimize dört elle sarılarak tekrardan başladık ve açık söylemek gerekirse oldukça yoğun bir başlangıç oldu bizim için.

Yatırımcılarınız bu süreci iyi mi değerlendiriyor?

Yatırımcılarımız naturel olarak hepimiz benzer biçimde ürkü içinde bir süre geçirdi. Her şeyi unuttuk, sağlığımıza odaklandık. Şu sebeple insanoğlunun hayatında en mühim mevzu sıhhat bunu bir kere daha gördük.

Doğal olarak hep evde kalmış olarak hayatımızı sürdüremeyiz. Kendimizi korumaya alışmalıyız. Ailemizin, çevremizin, evlatlarımızın sağlığını korumalıyız. Yaşam devam ediyor ve bunu bilerek ve dikkatli davranarak ilerlemeliyiz.

Bu süreçte Şimal Kıbrıs’ın pandemi mevzusunda dünyada en güvenli 10 ülke arasına girmesi büyük bir başarı. Ikimiz de bunu anlatıyoruz yatırımcılarımıza. Şimal Kıbrıs güvenilirliği ile ön planda olan bir ülke ve bunu sıhhat açısından bir kez daha ispatladı. Tüm ülke için fazlaca güzel bir durum bu ve bunu anlatarak ulaşabildiğimiz her insana ulaşmalıyız.

Mahalli pazar için hususi fırsatlarınız olacak mı?

Doğal olarak ki olacak. Mahalli müşterilerimiz için süratli emekler başlattık. Uzun bir süre evde kaldıktan sonrasında bilhassa şu an yerli halkımız dinlence özlemiyle bizlere dönüş yapıyor. Tüm bu taleplere yanıt veriyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için fazlaca mühim ve her türlü önlemi aldık, almaya devam ediyoruz.

Hepimiz için süreci doğru yönetmek bizim için fazlaca mühim.

Yurt dışı uçuşların kapalı olduğu dönemde, yurt dışı yatırımcılar için iyi mi bir hareket planınız olacak?

Yurt dışı tüm yatırımcılar için şu an oluşturduğumuz online sistemimiz oldukça başarıya ulaşmış gidiyor, bir süre daha bu şekilde devam edecek.

Uçuşlar açıldığında derhal uçaklara atlayıp ülkemize gelmeyebilirler bu da bir süre alabilir sadece biz bu süreleri değerlendirmeyi hedefledik. Hazırlıkların evvelinde yapılması fazlaca mühim. En azından bu süreyi online olarak taleplere yanıt verirsek vakit kaybetmemiş oluruz diye düşünüyorum.

Etiketler: zarif noyan, noyanlar group of companiesEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.