DOLAR
32,2657
EURO
35,0716
ALTIN
2.475,83
BIST
10.476,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade kimdir?

Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade kimdir?
15.09.2023 04:06
3
A+
A-

Hem inşaat sektöründe hem de işin mutfağında.
Şimal Kıbrıs’ta inşaat malzemeleri sektöründe önder firmalardan birini yönetiyor.
Kösezade Group’un üçüncü dönem yöneticilerinden Özkan Kösezade kimdir?

Özkan Kösezade Ltd. Direktörü ve Kösezade Grup Yönetim kurulu üyesi Özkan Kösezade 1990 Lefkoşa doğumlu.

İlkokulu Şehit. Ertuğrul İlkokulu, ortaokul ve liseyi Yakın Doğu Koleji’nde okudu. 2017 senesinde üniversite eğitimini İngiltere’de University of Essex’ de tamamladı. İşletme ve Pazarlama kısmı mezunu. Master eğitimi almak için gittiği İstanbul’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde Pazarlama ve Halkla İlişkiler üstüne yapmış oldu. Peşinden askerlik görevini yerine getirdi.

Genç bir baba, tutkulu bir Fenerbahçe taraftarı Özkan Kösezade. 2015 yılından itibaren Kösezade Grup bünyesinde hizmet veriyor.

Kıbrıs’ın global yatırım platformu Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Kösezade İnşaat, Şimal Kıbrıs’ta etkinlik gösteriyor.

Kösezade Grup her biri kendi alanında bugün KKTC ‘nin önde gelen sekiz ayrı kuruluşundan oluşuyor. Grup şirketlerinin ilki Özkan Kösezade Ltd. 1962 senesinde şirketlerin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Özkan Kösezade tarafınca kuruldu.

Sırasıyla Öztek Ltd., Kösezade Gezim Ltd., Tektaş, Teka Kösezade Rent a Car, Kösezade Kargo ve Kösezade Construction Ltd. grup bünyesine katıldı.

Grubun prensibi girmiş olduğu her sektörde güvenin, başarının ve istikrarın temsilcisi olmak.
Şu anda 800’den fazla ürün çeşitliliğiyle inşaat malzemeleri sektöründe önder firmalardan önde gelen Kösezade Ltd. Direktörü ve Kösezade Grup yönetim kurulu üyesi olan Özkan Kösezade, üçüncü dönem olarak teslim almış olduğu aile şirketinde hizmet veriyor.

Kösezade Grup bu yıl 60. yılını kutluyor. 60. senesinde kurumsallaşma ve yapı değişikliğine gidildi.
Daha kurumsal, daha açık ve saydam olarak Şimal Kıbrıs’a hizmet veriyorlar. Kurum içi eğitimleri, toplumsal mesuliyet projelerini arttırıyorlar.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: kösezade, özkan kösezade, kösezade constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.