DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade pandemi sonrası iş hayatında değişenleri konu alıyor..

Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade pandemi sonrası iş hayatında değişenleri konu alıyor..
28.10.2023 04:37
5
A+
A-

Yapmış olduğu projelerle ve alan kişi dostu kampanyalarla daima dikkat çekiyor Kösezade Construction. Lefkoşa konut projeleri içinde en fazlaca aranan projelerden biri Kösezade 58 projesi.
Pandemi sonrası iş planlarını, yeni projeleri ve mevcut kampanyaları konuştuk Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade ile. İşte detaylar..

Pandemi öncesinde bir çok insanoğlunun konut alımında bilhassa ilgilenilmiş olduğu bir mevzu vardı-kira öder şeklinde ev sahibi olmak-. Kösezade Construction müşterilerine bu kolaylığı sunan kampanyalar üretiyor. Pandemi öncesi de, sonrası da.

Doğal olarak yaşanılan süreç hem şartları değiştirdi hem de insanları korkuttu diyebiliriz. İhtiyaçlar değişti, hareket planları değişti.

Bu süreci, yeni planlarını ve sektörde yaşanılan dikkat çekilmesi ihtiyaç duyulan bir öteki sıkıntıyı paylaştı bizimle Kösezade Construction Direktörü Özkan Kösezade.

Kösezade Construction pandemi sonrası iyi mi bir iş hayatına başladı?

Kösezade Construction olarak pandemi sonrası dönem tahmin ettiğimizden daha iyi başladı.

Biz fazlaca daha çok durgunluk olacağını düşünürken bilhassa Hamitköy’de yapmakta olduğumuz villa projesine olan ilgi bizi sevindirdi.

Şu an inşaatı devam eden 2 projemiz var. Kösezade 58 ve Hamitköy villaları. Pandemi sürecinde insanoğlu haliyle evlerinden sıkıldılar en çok da fazla dairede yaşayanlar. Müstakil bir villa arayışı içine girdiler. Hamitköy villaları 3 projemiz de bu arayışa yanıt oldu diyebilirim.

İlgiden memnunuz. Projelerimizi hızla inşa etmeye devam ediyoruz.

Pandemi öncesi zamana gore iş hayatında değişenleri iyi mi sıralarsınız?

Pandemi sonrası bilhassa usta bulmakta zorlanıyoruz.

Çalışmış olduğumuz ustalar ve ekipleri %80 oranında Türkiye’de kaldılar.

Bu da iş planımızda aksamalar olmasına niçin oluyor. Sadece bu farkı kapatmak için çalışıyoruz.

Bu durum bir tek bizde değil tüm sektörde bu şekilde maalesef.

Kısa ve uzun vadeli hedeflerinizde değişimler oldu mu? Yol haritanızda, öncelik esnasında neler var?

Pandemi öncesi yapmış olduğumuz planlarda hali ile değişimler oldu.

Şuan ilk hedefimiz yapmakta olduğumuz Kösezade 58 projesi ve Hamitköy Villa projesini pandemi süresinde inşaatlarda durmuş olduğumuz süreyi ilave ederek taahhüt etmiş olduğumuz tarihlerde tamamlamak.

Pandemiden sonrasında insanların gereksinimleri değişti. Hareket planları değişti. Ikimiz de tüm bu verileri göz önüne alarak hareket edeceğiz.

Yeni projelerimiz var, çizimleri bile tamamlandı. Fakat şuan için onların başlama tarihini birazcık öteledik. Bekleyip göreceğiz bir süre.

Bu zamanda mahalli pazar için hususi fırsatlarınız olacak mı?

Mahalli pazar için Kösezade 58 projesinde, daha ilkin de yapmış olduğumuz %25 peşinat 60 ay sıfır faiz kampanyasını devam ettiriyoruz. Lefkoşa’da konut sahibi olmak isteyenler için bir fırsat bu proje. Netice de kira öder şeklinde kendi evinin sahibi olabiliyorsun.

Biz bu kampanyayı pandemiyi ön görerek yapmadık doğal olarak sadece şu an halkımızın içinde bulunmuş olduğu durumu düşününce yerinde bir kampanya bulunduğunu görüyoruz.

Yurt dışı uçuşların kapalı olduğu dönemde, yurt dışı yatırımcılar için iyi mi bir hareket planınız olacak?

Uçuşların açılması ile yurt dışından bilhassa İngiltere’den ülkemize talep olacağını öngörmekteyiz.

Bu kapsamda İngiltere’de yaşayan yurttaşlarımız için hususi kampanyalar planlamaktayız.

En kısa zamanda bu tarz şeyleri da paylaşacağız sizinle.

Etiketler: özkan kösezade, kösezade constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.