DOLAR
32,2278
EURO
34,7561
ALTIN
2.388,86
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

KTFF İle Northernland Construction Içinde Sözleşme İmzalandı

KTFF İle Northernland Construction Içinde Sözleşme İmzalandı
14.09.2023 05:34
5
A+
A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Northernland Construction içinde “Kıbrıs Kupası İsim Sponsorluğu” imza töreni gerçekleşti.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Northernland Construction içinde “Kıbrıs Kupası İsim Sponsorluğu” imza töreni gerçekleşti. Sözleşme kapsamında Kıbrıs Kupası’nın adı 2022-2023 ve 2023-2024 Futbol Sezonları’nda “Northernland Kıbrıs Kupası” adıyla oynanacak.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Northernland Construction  Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt yapmış olduğu açıklamada futbolun içinden geldiğini ve futbolun sıkıntılarını bildiklerini beyan etti. Bozkurt, arzularının futbolun kıymet kazanması bulunduğunu kaydederken, “Formaliteden çıkacak bir sayı ortaya koymak istedik. Cazibeyi çoğaltmak istedik. Dilerim bundan sonraki süreçte de daha çok şirket girer ve açık artırma usulü ile kupanın isim hakları verilir. Bizim derdimiz futbolun daha çok kıymet kazanmasıdır. İnşallah bu rakamlar da artarak devam eder ve ülke gençliğine katkılarımız sürer.” dedi.

Bozkurt son olarak kendilerine bu imkânı veren KTFF’ye de teşekkür etti.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: northernand constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.