DOLAR
32,2544
EURO
34,7758
ALTIN
2.395,10
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Kurtsan Group Kurucu Direktör Hayrullah Kurt’tan Babalar Günü Mesajı

Kurtsan Group Kurucu Direktör Hayrullah Kurt’tan Babalar Günü Mesajı
28.08.2023 17:30
3
A+
A-

İskele ve Gazimağusa bölgelerinde inşa etmiş olduğu konut projeleriyle dikkat çeken şirket Kurtsan Group Kurucu Direktörü Hayrullah Kurt ile Babalar Günü’ne hususi bir röportaj gerçekleştirdik.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şekilde yapılar inşa ediyor Kurtsan Group.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri içinde yer edinen Kurtsan Group Kurucu Direktörü Hayrullah Kurt, Babalar Günü’ne hususi Kıbrıs Emlak Merkezi’ne konuk oldu.

Babalık duygusunu, çocuklarıyla geçirdiği zamanı ve çocuklarıyla aynı sektörde olmanın mutluluğunu Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarıyla paylaştı.

 

 Iyi mi anlatırsınız baba olmayı, babalık duygusunu?

 

‘İçinde sevgi ve rehberlik etmeyi barındıran bir duygu’

 

Baba olmak, hayatınızda yaşayabileceğiniz en hususi duygulardan bir tanesi ve üzerinizde hissedeceğiniz sorumlulukların da bence en önemlisi. İçinde sevgi, koruma ve rehberlik etmeyi de barındıran bir duygu. Babalık; evlatların gelişme sürecinde onların yanında olmak, onlara her anlamda destek vermek ve en önemlisi de çocuklarınıza şefkatli, sağlam bir yaşam sunabilmek için var gücünüzle çabalamak anlama gelir.

 

Yaptığınız iş yoğun ve stresli. Çocuğunuza/çocuklarınıza kafi zamanı ayırabiliyor musunuz?

 

‘Çocuklarımla geçirdiğim süre kıymetli ve hususi’

 

Biz, bir aile şirketiyiz. Dolayısıyla evimizdeki yaşamımız haricinde iş hayatında da çocuklarımla birlikteyiz. Çocuklarıma kafi zamanı ayırabildiğimi söyleyebilirim. Bunu yaparken de onlarla geçirdiğimiz zamanının kıymetli ve hususi bir süre dilimi olmasına itina gösteririm. Bu sebeple çocuklarınızla ne kadar süre geçirdiğiniz değil o zamanı onlarla beraber iyi mi değerlendirdiğiniz mühim.

 

Çocuğunuzun da bu sektörde devam etmesini ister misiniz? (Eğer ediyorsa, etmesinden memnun musunuz?

 

‘Çocuklarımla çalışmaktan fazlaca mutluyum’

Doğal ki de isterim. Şu an benimle beraber çalışmalarından duyduğum memnuniyeti de ek olarak dile getirmek isterim. Ne mutlu ki bu kadar güzel çocuklarım var. Onlar her anlamda benim vazgeçilmezlerimdir.

 

Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarına Babalar Günü mesajınız nedir?

 

‘Tüm zorluklarla başa çıkan babalar’

 

Ilk olarak, şahsım ve Kurtsan Group adına, tüm zorluklarla başa çıkan, aileleri ve cemiyet için birer örnek olan, evlatlarının ve ailelerinin hayatına kıymet katan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Hayrullah Kurt, Kurtsan GroupEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.