DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu, Yeni Proje Lilium Park’ı Söyledi

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu, Yeni Proje Lilium Park’ı Söyledi
31.08.2023 07:37
2
A+
A-

Azca fakat hususi olsun diyor, butik projeler geliştiriyor.
Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu, yeni proje Lilium Park’ı söyledi.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Mağusa ve İskele bölgelerinde butik projelerle dikkat çekiyor Latifoğlu Development.

Bir süredir yeni proje hazırlığında olan Latifoğlu Development yeni proje müjdesini verdi.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Latifoğlu Development’in merakla beklenen yeni projesinin adresi İskele.

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu, yeni proje Lilium Park’la ilgili merak edilenleri Kıbrıs Emlak Merkezi’ne söyledi.

Keyifli okumalar diliyoruz.

 

Ilk olarak Luna Residences projesinizde satışlar iyi mi gidiyor?

Luna Residences’da satışlar iyi gidiyor. Son 4 daire kaldı. Konsept oldukça beğenildi. Luna’dan esin alarak yeni proje lansmanına çıktık. Onda da satışlarımız güzel gidiyor. Luna’nın inşaat emekleri da başladı. Temelini attık. Elimizden gelenin en iyisini hayata geçirmeye çalışıyoruz. İnşaatlarımızın konumu ve konsepti insanları doygunluk ediyor.

 

Lilium Park’la ilgili geri dönüşler iyi mi? Iyi mi yorumluyorsunuz süreci?

Lilium Park projesini yeni açtık ve satışlarda şimdiden yüzde 50’yi yakaladık. Geri dönüşler oldukça güzel.

Lilium Park’ın öne çıkan özellikleri neler?

Biz elimizden geldiği kadar hususi projeler geliştirmeye çalışıyoruz. İçinde herşeyden fazlasıyla olsun konseptinde projeler üretmiyoruz.

SPA, havuz, kapalı havuz, şeklinde toplumsal olanakları olan fakat kendi içinde bir site olsun, dışardan içeriye sitede yaşayan misafiri gelsin tarzında. Daha hususi kısma hitap eden, rahat, rahat, isterlerse senenin 12 ayı kalabilecekleri bölgeler üretmeye çalışıyoruz aslına bakarsak.

İnsanlar dinlence de yapsın fakat yaşam alanı olarak da kullanabilsinler.

Lilum Park’ın konum pozitif yanları da hem şehrin içinde hem de şehrin haricinde bir bölgede. Şu demek oluyor ki insanoğlu hem sakinlik yaşayabilecek hem de merkeze kısa sürede ulaşabilecekler.

Biz Kıbrıs halkı çoğu zaman uzun mesafeler sevmiyoruz. Fakat Avrupa’dan gelen insanoğlu için 10 dakikalık bir sürüşle çocuğunu okula götürüp, şehrin olanaklarından yararlanıp 10 dakikada geri gelip denize ya da havuza girebilmek onlar için oldukça büyük bir nimet.

Avrupalılar için uzun mesafelerde yaşamak onlar için oldukça cazip. Biz elimizden geldiğince o biçim bölgeleri seçiyoruz.

Her malın bir alıcısı var. Mesela yüksek binalar meydana getiren firmalar var. Onun da alıcısı değişik. Biz daha oldukça aileye yönelik projeler geliştiriyoruz. Hem dinlence hem de yaşam amaçlı kullanabilecekler konseptler üretiyoruz. Dilerse senenin 12 ayı kalabilir.

Fazlaca kalabalık bölgeler yapmak istemiyoruz. Birazcık daha butik olsun, bazı şeylerin idaresi daha kolay olsun, bu şeklinde konseptler tercihimiz. 600 konut yerine tercihen daha minik, daha hususi konseptler geliştiriyoruz.

Her insanın yaşamı özeldir. Kapısını kapattığı vakit komşusunu bilir. Rahat olur.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: lilium park, latifoğlu development, iskeleEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.