DOLAR
32,2782
EURO
34,7943
ALTIN
2.408,29
BIST
10.292,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

Latifoğlu Development ve Konut Projeleri

Latifoğlu Development ve Konut Projeleri
06.10.2023 07:19
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat firmaları arasına 2004 senesinde katıldı Latifoğlu Development Ltd.

Yılların verdiği tecrübe firmaya, müşterilerinin gereksinimlerini daha iyi anlama ve güncel teknoloji ile yüksek kalite araç-gereç kullanarak bu ihtiyaçlara yanıt verebilme olanağı sağlıyor.

Latifoğlu Development Direktörü Taşkın Ağaoğlu firmanın misyonunu şöyleki konu alıyor:

“Konut sahibi olmanın hayatınızdaki en mühim kararlardan biri bulunduğunun farkındayız. Bu karar yaşam tarzınızı yeni bir seviyeye taşıyacaktır. Bu yüzden, şirketimiz inşa etmiş olduğu tüm konutlarda en yüksek kaliteyi yakalamaya iş koşturmacasındadır. Bu şekilde hem uzun uğraşlarla kazandığınız paranızın karşılığını almakla kalmıyor, ek olarak doğru yatırım yapmış olmanın huzurunu da yaşıyorsunuz. Netice olarak, eviniz hak ettiğiniz her şeye haiz olmalı. Eviniz Latifoğlu Development Ltd. tarafınca inşa edilmeli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.